Sõpruskondadele ja gruppidele

13.05.2009
GRILLING AKVAARIUMIS - grillihooaeg on käes!

Koos kirgliku kalamehe Vladislav Korþetsiga tõmbame tiigist välja ühe mõnusa forelli, mille seejärel kohapeal fileerime ning maitsvaks sidruni "küpsetatud" forelliäkiseks valmistame. Õhtu jooksul saate teada ka seda, kuidas valmistada hõrgutavat kalamehe uhhaad, mida tähendab ministeeriumisalat, kuidas maitseb Vaasa ämma kuldkala jpm. Mõistagi käib hea toidu juurde ka sobiv vein. Lisaks kalakulinaariale kuulete mõnusaid kalamehejutte peakoka esituses.

Vaata ja registreeri: http://www.opetajatemaja.ee/?mod=kursused&kursus=128&g=1&h=5ea1

SUVEPÄEVAD *TÖÖTUBA*!

Suvepäevad TÖÖTUBA on 1-3 päevane üritus, kus leidub meelepärast ja meelelahutuslikku tegevust igaühele.

Töötuba sisaldab mitmeid meelelahutuslikke ja koos tegutsemist võimaldavaid lõbusid ning kogemuslikke koolitusi. On töötubasid, mis harivad, annavad teadmisi ja täidavad ka kõhtu. Toidu- ja joogivalmistamise huvilistele on kokandus- ja joogikoolitusi, liikumist hindavatele inimestele pakume salsat või seiklusmänge, välimusest ja tervisest hoolivatele meigiteemalist ja massaazhi töötuba jpm. 1 töötuba võiks koosneda ca 6-10 inimesest. Kui palju aga neid kokku on, sõltub soovist ja huvist.

Vaata ja registreeri: http://www.opetajatemaja.ee/?mod=docs&doc=566&h=7529

KOKTEILIKOOLITUS LOODUSES

Korraldades väikest koosviibimist kodus või töö juures, tähistades enda või lähedaste tähtpäevi, olete kindlasti kokku puutunud probleemiga: mida huvitavat külalistele pakkuda? Üks kokteil? Huvikoolitusel osalejad võtavad aktiivselt osa kokteilide valmistamise protsessist ja nende degusteerimisest ning arutelust.

Vaata ja registreeri: http://www.opetajatemaja.ee/?mod=kursused&kursus=143&g=1&h=8132


TALLINNA ÕPETAJATE MAJA
Raekoja plats 14, Tallinn 10146
Telefon: 644 4044
info@opetajatemaja.ee
http://www.opetajatemaja.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv