Grilling Akvaariumis - grillihooaeg on käes

19.06.2009
Koos kirgliku kalamehe Vladislav Korþetsiga tõmbame tiigist välja ühe mõnusa forelli, mille seejärel kohapeal fileerime ning maitsvaks sidruni "küpsetatud" forelliäkiseks valmistame. Õhtu jooksul saate teada ka seda, kuidas valmistada hõrgutavat kalamehe uhhaad, mida tähendab ministeeriumisalat, kuidas maitseb Vaasa ämma kuldkala jpm. Mõistagi käib hea toidu juurde ka sobiv vein. Lisaks kalakulinaariale kuulete mõnusaid kalamehejutte peakoka esituses.

Lisainfo: tel 644 4044, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee

Vaata ja registreeri: http://www.opetajatemaja.ee/?mod=kursused&kursus=128&g=1&h=5ea1

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv