Uus reisifoorumiga turismiportaal Turism.ee on IN

09.11.2009
Käesolev aasta on innovatsiooniaasta – novembrist kannab innovatsiooniaasta erimärki "Uus on IN" ka augustis valminud foorumiga reisiportaal Turism.ee.

"Turism.ee on loodud eesmärgiga edastada temaatilisi uudiseid meilt ja mujalt ühes tervikkeskkonnas ning jagada reisihuvilistele kasulikke näpunäiteid. Suhtluse hõlbustamiseks ja hinnaliste reisikogemuste vahetamiseks moodustab keskkonna ühe osa suhtlusvõrgustik ja reisifoorum. Sellisena on "kõik ühes" reisikeskkond esimene omataoline Eestis," tutvustab värske portaali sisu Turism.ee projektijuht Kairi Fimberg.

Aktuaalseid reisiteemalisi uudiseid ja riikidepõhist turismiinfot leiab portaalist nii interaktiivse maailmakaardi abil kui ka teemarubriikide kaupa. Samuti saab Turism.ee lehelt läbi ebookers.com ja hostelbookers.com keskkondade broneerida lende, hotelle ja rendiautosid ning soodsamaima hinnaga budget-majutust üle maailma. "Sellega reisitoodete ja -teenuste valik kindlasti ei piirdu ning jõudumööda lisandub ühtsesse reisikeskkonda ka palju muud rännuhingelisele vajaminevat," lubab projektijuht Fimberg. "Oleme rõõmsad Innovatsiooniaasta 2009 tunnustuse üle ning jätkame kindlasti uuenduslikult."

Innovatsiooniaasta 2009 kontekstis soovitakse esile tõsta uuendusi, mis muudavad elu paremaks. Elu võib paremaks muuta, lihtsustades toiminguid uue tehnoloogia kaudu. Elu võib olla parem aga ka üsna lihtsal moel – läbi heade emotsioonide, mis tulevad uuest maitsest või kaunist pildist. "Uus on IN" erimärk aitab ära tunda uue toote ja tõstab selle vanade hulgast esile.

Lisainfo:
Kairi Fimberg
Turism.ee projektijuht
E-mail: kairi@turism.ee
Telefon: (+372) 566 90888

Uudiste arhiiv