Europa Group Hotels plaanib siseneda Eesti turule

10.11.2009
Leedu kapitalil põhinev hotellikett Europa Group Hotels, mis on suurim omataoline Lätis ja Leedus, plaanib siseneda ka Eesti turule.

Europa Group Hotelsi peadirektor Romualdas Barauskas sõnab: „Hotelliketi laiendamine naaberriikidesse on meie jaoks olnud alati üks põhieesmärkidest. Kuna meie tegevus on Läti ja Leedu turgudel olnud seniajani edukas, oleme võtnud eesmärgiks avada hotell ka Tallinnas, et pakkuda oma klientidele majutusvõimalust kõikides Balti riikides.“

Seoses laienemisplaanidega tegeleb ettevõte hetkel aktiivselt partnerite otsimisega kinnisvara valdkonnas. Lisaks valmistatakse töötajaid ette laienemiseks ning viiakse läbi täiendkoolitusi. Koolitusprogrammid on välja töötatud Cornelli (USA) ning Oxford Brookes (Ühendkuningriigid) ülikoolide poolt.

Barauskas lisab, et Europa Group Hotelsi põhieesmärk Eestis ei ole kinnisvara omada vaid huvi pakuvad ka erinevad rendi, frantsiisi ning haldustehingud erinevate koostööpartneritega.

Europa Group Hotelsi 2008 aasta käive oli 10,1 miljonit eurot. Ettevõte pakub tööd 320 inimesele erinevates riikides.

Europa Group Hotels omab 10 hotelli Leedus ning Lätis frantsiisi- ning halduslepingute näol. Ettevõte palub kolme kaubamärki erinevatele sihtgruppidele: äriklientidele neljatärnihotell Europa Royale, hea asukohaga keskklassi hotell Europa City ning soodsamat majutusvõimalust pakkuvat hotelli Europa Stay. Europa Royale hotellid asuvad Vilniuses, Klaipedas, Marijampoles, Druskininkais ning Riias. 2010 avatakse Europa Royale hotell Bukarestis, Rumeenias. Europa City kaubamärgi hotellid asuvad Vilniuses, Riias ja Liepajas, kahetärnihotell Europa Stay on Vilniuses.

Pressiteade, 10.11.2009


Lisainfo:
Zimantas Malakauskas
Asedirektor
EUROPA GROUP HOTELS
Ph: +370 5 2660775
Mob. +370 699 44994
Zimantas@groupeuropa.com
http://www.groupeuropa.com

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv