Kaunite kleitide maaletooja

08.12.2009
Kui naised soovivad olla naised, on põhjust kanda kleiti. Kui soovitakse kanda ilusat kleiti, on põhjust tulla Continental Moda kauplusesse Tallinnas Tartu mnt 18.



Continental Moda on Laivi ja Jaan Põrgi loodud kleidimaailm.
Nende reklaamlause kõlab: „Suured kleidid, väikesed kleidid, ballikleidid, õhtukleidid, kokteilikleidid, mustad kleidid, punased kleidid, kollased kleidid, pulmakleidid, ämmakleidid, koolilõpukleidid, odavad kleidid, kallid kleidid, lihtsad kleidid...”
Seega ainult ilusad ning väga ilusad kleidid ja kostüümid on uskumatu, kuid tõsi. Nad on loonud unikaalse kaupluse Eesti naiste vajadusi ning terve maailma võimalusi arvestades. Jaan Põrk räägib kleitidest, klientidest, prillidest ja ärist.

Igaühele oma – sobiv nii vormilt kui ka hinnalt
Jaan Põrk: „15 aastat tagasi alustasime koos USA kaupluseketiga Mustamäel Tammsaare tee 89. Legendaarne pood oli Tallinnas Roosikrantsi 3. Praegune kauplus Stockmanni kaubamaja vastas, Tartu mnt 18, on tõeline kleidikaubamaja.
Üle 3000 mudeli hulgast leiavad sobiva kõik naised-tütred, emad ja vanaemad.
Kleidikaubamaja omapäraks on ka õmbleja, kes sobitab ja kohendab, ning nõnda leiab kleidi iga soovija.
Soovid lihtsat ja odavat – palun!
Soovid isikupärast ja kordumatut – palun!
Plaanid maksta 1000 krooni, saad kleidi.
Plaanid 10 000 krooni, saad suurepärase kleidi.”
Eksklusiivsema ja kallima valiku garanteerib Londoni moetööstuse pärl Dynasty, mida esindatakse aastast 2005. Lõbusamat ja nooruslikumat pakuvad Itaalia ja Prantsuse moefirmad. Laia numbrivaliku ja odavama hinnaskaala tagab jätkuv koostöö USA kaupluseketiga Continental Moda.
Suurused algavad nullist ja lõppevad XXXXLiga. „Kleidi leiame nii koduse tähtpäeva kui ka presidendi vastuvõtu jaoks. Naised kleitides on väga ilusad,” lubab omanik Jaan Põrk.


OPTILINE GRUPP
http://www.contmoda.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv