AirBaltic - 100 000 piletit kingitusteks!

18.12.2009
Broneerige soodne lend enne 21.detsembrit 2009!


Õhtud on veninud pikaks ning aasta läheneb lõpule – aeg unistada põnevatest reisiseiklustest eksootilistes sihtkohtades! Aasta imelisemal ajal, tehke kingitus oma lähedastele lennupileti näol ning nautige kauaoodatud puhkust!


Broneerige reis jaanuariks/veebruariks 2010 ja laske unistustel täituda!

Palun valige väljalennu riik ning seiklus võib alata:

EESTI

LÄTI

**********************************************************************


Uued lennud - Madriid, Belgrad, Vaasa

airBaltic täiendab sihtkohtade arvu suveperioodiks 2010, lisades Riiast 3 uut otselendu – Belgrad (Serbia), Madriid (Hispaania)ja Vaasa (Soome). Lennud Belgradi algavad 05.mai 2010, Madriidi alates 02.juuni 2010 ja Vaasasse alates 29.märts 2010. Uued marsruudid pakuvad mugavaid transiitühendusi läbi Riia rohkem kui 60 sihtkohta Lääne-Euroopas, SRÜ-riikides ja vahemere regioonis.

Loe täpsemalt

*********************************************************************

Ostke kinkekaart oma lähedastele enne 31.detsembrit 2009 ning boonuseks saate järgmiseks ostu sooritamiseks 10% soodustusega kinkekaardi.
AirBalticu kinkekaart on kehtiv kasutamiseks ja reisimiseks kuni üks aasta peale selle ostmist. Boonuskinkekaart on kehtiv kasutamiseks kuni 31.jaanuar 2010. Boonuskinkekaart saadetakse broneeringus esitatud e-mailile. Boonuskinkekaarti saab kasutada nii ekstra kingituseks kui lenude broneerimiseks!

Kinkekaardid on müügil Internetis airBaltic.com



skoor

3.7

Viimane kommentaar:

" Olen sõitnud selle firmaga väga palju, põhjuseks on odav pileti hind. Kui reis algab riiast, siis on vahel tulnud ette raskusi riiga... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv