6.01 algab SUFI TANTSU KURSUS

04.01.2010
Läbi tantsulise liikumise elus tõeliselt oluliste kvaliteetideni, nagu sisemine rahu, jõud, selgus, tasakaal ja rõõm.


Juba mitusada aastat tagasi avastasid sufi meistrid viisi, kuidas kasutada tantsulises liikumises sisalduvat potentsiaali parema elukvaliteedi saavutamiseks.
Jaanuaris algaval Sufi tantsu kursusel praktiseerime erinevate sufi koolkondade liikumis- ja tantsutehnikaid, mis loovad kõrgendatud teadlikkuse ja harmoonia kogemuse.


Liigutused sufi tantsus on kui meditatsioonid liikumises. Läbi meditatsioonide juhendatakse sind sügavamasse kogemusse ja mõistmiseni elus olulistest kvaliteetidest nagu sisemine rahu, jõud, selgus, tasakaal, kergus ja rõõm. Samaaegselt treenivad õpitavad liigutused keskendumisvõimet, tugevdavad füüsist ja parandavad liikumisoskust ning koordinatsiooni.
Sufi traditsioon pärineb Kesk-Idast, on levinud sealt Indiasse ning on tänaseks üha rohkem tuntud ka Läänemaailmas. Tegu on traditsiooniga, mis pole religioosne, vaid praktiline tee vaiksesse ning selgesse seisundisse väljaspool "mõtteratast", millega kaasneb sisemine rõõm.
Nandi juhendatud sufi-tantsu kursusel on võimalus saada osa pärsia meistrite unikaalsetest teadmistest ja kogemustest tantsu ja liikumise kohta. Keskendume peamiselt individuaalsele koreograafiale, liikumised ulatuvad välja aga ka grupi-seeriateni, kus tekib harmooniline koostöö teiste tantsijatega. Iga Nandi juhendatud tund on uus ja kordumatu ning täis üllatusi! Sufi tantsu saadab meditatiivne ja samas väekas araabia sufide muusika.

Kursusele on oodatud nii need, kes osalesid sügisel 2009 Nandi juhendatud Sufi tantsu kursusel kui ka uued Sufi tantsu huvilised.


Koht: Tallinna Õpetajate Maja, Raekoja plats 14
Aeg: kokku 6 korda: esmaspäeviti, kahel korral kolmapäeval: 6., (kolmapäev) 11., 18., 20.(kolmapäev), 25. jaanuar ja
1. veebruar 2010. a. kell: 18.00-19.30
Juhendaja: Nandi (Saksamaa) - kursus toimub inglise keeles, kohapeal tõlge eesti keelde
Hind: 1100.- (+k/m), soodushind: 935.- (+k/m) haridustöötajatele, euro26, ISIC ja ITIC kaardi omanikule -15% (vabade kohtade olemasolul; laieneb vaid 1 soodustus).



INFO: tel 644 4044 (alates 5.01.2010 tel 615 5163), Kristel Sarnet,
kristel@opetajatemaja.ee
või vaata täpsemalt ja registreeri SIIN


skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv