Estonian Air kutsub Eesti moekunstnikke uuendama lennufirma vormiriietust

24.03.2010
Estonian Air kuulutab välja konkursi pardapersonali vormiriiete uuendamiseks ning kutsub Eesti moekunstnikke koos kodumaiste rõivatootjatega osalema lennufirma vormiriietuse kujundus- ja tootmisvõistlusel.

Uued loodavad vormiriided peavad sobima kokku Estonian Airi lennukite sise- ja väliskujundusega, kus domineerib sinine värv. Võistlustööd peavad sisaldama rahvuslikke elemente, nende tootmisel ja disainimisel tuleb lähtuda rohelisest maailmavaatest.

“Estonian Airi sooviks on eristuda konkurentidest parema teeninduse ja innovaatilisusega, pakkudes reisijatele lisaväärtust ning meeldivaid lennukogemusi. Loodame kohalike moeloojate rohkele osavõtule ning hoiame konkursi tulemustega kursis ka laiemat avalikkust,” selgitas Gunnar Mägi, Estonian Airi arendusdirektor.

Estonian Air palub võistlusel osalemise soovist teatada hiljemalt 31.03.2010 e-posti aadressile marketing@estonian-air.ee. Võistlustööde eskiiside esitamise tähtaeg on ajavahemikus 01.-14.04.2010. Moekunstnike töid ilma õmblusettevõtte toeta ei käsitleta võistlustööna. Võitjate väljakuulutamine koos võistlustööde tutvustamisega toimub mais.

Estonian Air alustas käesoleva aasta veebruaris ulatusliku arendusprojekti elluviimisega. Esimene samm oli tasuta suupistete ja jookide pakkumine turistiklassi piletiga reisijatele. Vormiriietuse uuendamine on selle projekti teine etapp. Ühtekokku plaanib Estonian Air ellu viia kümme arendusprojekti, mille ühiseks nimetuseks on “Uuenenud Estonian Air”.



Uudiste arhiiv