Tervitused Biorest!

01.09.2010
Ja juba ongi september kätte jõudnud. See soe ja erakordne suvi on lõppemas, aga sügis on samuti ilus aeg. Värsked karged hommikud, vahelduv ilm ja metsad täis seeni ja marju. Igaljuhul vabadel nädalalõppudel uitan mina küll metsas ringi. Kas ka Sina?
Vaatamata palavale suvele oleme me ikka ka töötanud ja nüüd alustame täie hooga.

Esmaspäeviti alates 6.septembrist toimuvad kiropraktiku Artur Grigorjani vastuvõtud.Ajad on küll oktoobrini broneeritud, aga anna oma soovist teada, kui keegi jääb ära, siis saame Sulle pakkuda.
http://www.teraapia.com/?topic=106&info=1
Teisipäeval 14. septembril on jälle ortopeedi vastuvõtt ja tore on see, et aina rohkem noori ja lapsi käib tema juures konsultatsioonil, et edaspidiseid tervisehädasid vältida.
www.jalaabi.ee

Teisipäeviti hakkab jälle tööle ka Refleksoloog-psühholoog Marika Lahe.
Selle peamiselt jalalabal (vahel ka säärel) teostatava massaaži eesmärgiks on lõõgastuse ja tasakaalu saavutamine, ka soovituse andmine eriarsti külastamiseks oletatava probleemi kahtluse puhul. Kasutatakse nii haiguste ennetamiseks, toetavaks teraapiaks kui ka raskemate haiguste järelraviks.
http://www.refleksoloogid.ee

Kolmapäeviti teeb meie hindu Vicky ikka peamassaazi kuni oktoobri lõpuni.
http://est.kakonsultatsioonid.ee
Siis lähevad nad Katriniga Indiasse ja esialgsetel andmetel tulevad tagasi 30.12, kuid eelmisel korral pikendas Katrin oma sealolekut, nii et....
Jõuad veel ühe kuuri võtta

Neljapäeviti teeb Eve Heinmets tervise testimisi Follie aparaadiga ja kontrollib toidulisanadite-ravimite sobivust ja koosmõju. Väga paljud on saanud vastused oma probleemidele ja on üles leitud algpõhjused.

Reede on kaaniravi päev.
Registreerime novembris algavatele protseduuridele. www.kaaniravi.ee
Teadmiseks Sulle ja mõnele teisele huvilisele, et ravi on komplesne ja tehakse seitse erinevat protseduuri s.t. pead arvestama seitsme reedega, mis tulevad veidi rahulikumad. Kaanid on ühekordsed ja peale igat protseduuri need hävitatakse. Meil vastuvõttu tegev dr. Kudrjavtsev on juba paljusid väga tõsiste probleemidega inimesi aidanud. Sellest on tõesti suur rõõm.

Tervisejalatsid on nüüd meie püsisortimendis.Nii et kui vajad uusi kingi.siis astu enne meilt läbi ja uuri pakutavat. Muidugi ei saa me pakkuda eriti suurt valikut, kuid alati on võimalus tellida endale sobiv jalanõu.

Koduleht on meil ka nüüd avatud www.biore.ee
ja püüame seda täiendada ja paremaks muuta.
Meil on abiks kaks toredat noort inimest ja kuna meie stuudio kohta tehti ka üks uurimustöö, siis töötasid nad välja ühe ankeedi, mille paluksime Sul täita ja tagasi saata. Selle eest oleme Sulle väga tänulikud, sest aitad nii meil paremaks muutuda.
https://spreadsheets.google.com
Kõigi vastanute vahel loosime välja ühe 200.- kinkekaardi

Püsikliendi kaart on ikka saadaval ja sellega pakutav soodustus on -7%,osadel toodetel ka -20%.
(ei kehti jalatsitele ja ortop.tallatugedele)

Ja muidugi on meie riiulitel palju tervislikke tooteid, mida peaksid tulema kohapeale vaatama. Enam eelinfot saad ikka kodulehelt.

Alates 6.septembrist töötame
E-R 10.30-18.00

Oled alati oodatud!!!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv