Air Seychelles sisenes Baltikumi

08.09.2010
6. septembril 2010 teatas Air Seychelles esinduslepingu sõlmimisest firmaga Airline Management lennufirma esindamiseks Balti riikides. Esindusleping Baltikumis on osa laienemisplaanidest Euroopas.

Turistide arv Eestist, Lätist ja Leedust on aasta aastalt kasvanud ja Air Seychelles usub selle trendi jätkumisse tulevikus.

Majanduslik prognoos on positiivne. Eesti liitumine eurotsooniga aastal 2011 tugevdab sidemeid Euroopaga ja laiendab reisimisvõimalusi.

Airline Management juhataja Leela Lilleorg hindab kõrgelt võimalust esindada Seišellide rahvuslikku lennufirmat ning tutvustada Seišelle puhkusesihtkohana koostöös Air Seychelles Euroopa esindusega Pariisis.

“Seišellid on täiuslik sihtkoht abiellujatele, peredele, looduse armastajatele ning igaühele, kel meeldib veeta sportlikku puhkust mängides golfi, püüdes kala, sukeldudes või purjetades. Samuti on Seišellid sobiv sihtkoht äriturismile. Ilmastikuolud ja temperatuur on aastaringselt samad. Ajavahet pole, lennuühendused on head ning hotellides on kõik võimalused nii ärikohtumiseks kui lõõgastumiseks“.

Seišellide spetsialist Air Seychelles pakub nüüdsest Baltikumis häid hindu neile taevalikele saartele. Eelmisel aastal lennutas lennufirma Euroopast Seišellidele 100 595 klienti.

Airline Management
Katusepapi 6
Tallinn 11412, Eesti Vabariik
Telefon + 372 6681 009
Faks + 372 6228 115
AirSeychelles@airlinemanagement.eu
www.airlinemanagement.eu

Uudiste arhiiv