Kas sinus on peidus stilist?

22.09.2010
TULE JA PANE ENNAST PROOVILE

30. septembril leiab FIBITi moelaval aset ainulaadne stiiliseminar, kus armastatud moestilist ja stiiliguru Karolin Kuusik juhatab sisse stilistika töötoa “Stylist Hunting”. Seminar toimub kella 17.30 – 19.00 ning on kõigile avatud, tasuta ning eelregistreerimist ei vaja.
Selleks, et aga stilistika töötoast osa saada, tuleb Sul registreeruda ajakiri MOOD (http://www.ajakirimood.ee) kodulehel ning tulla seminarile kohale. Kõigi registreerunute hulgast loositakse välja 5 õnnelikku, kes harukordsest workshopist osa saavad. Kui aga Sinu nimi loositakse seminari lõpus moelaval välja ja Sind ennast seminari kuulamas pole, loositakse Sinu asemel keegi järgmine õnnelik – seega tasub kindlasti kohal olla!

MIS ON STYLIST HUNTING?
Stylist Hunting on esimest korda toimuv moeseminar ja stiilikoolitus, mille käigus on kõigil Viru Keskuse aatriumisse mahtuvatel seminarikuulajatel võimalus pooleteise tunni vältel ammutada inspiratsiooni ja jätta meelde stiliseerimise oluliseimad näpunäited ja põhitõed. Seminar viib stiilihuvilised stilistimaailma, kus õpetatakse jälgima detaile ja kohanema vastavalt tellimusele, olukorrale ning rakendama fantaasiat. Seminarile järgneb praktiline osa viiele õnnelikule, kes saavad praktiseerida kätt stilistiametis Karolin Kuusiku juhendamisel. Viis õnnelikku “noorstilisti” saavad Karolinilt algülesande stiiliprojekti kohta ning võimaluse valida kümne professionaalse modelli hulgast endale sobiv stiliseeritav.
Laupäeval, 2. oktoobril, toimub kokkulepitud kellaaegadel stiilikooli praktiline pool, mis sisaldab modelli stiliseerimist valitud toodetega Viru Keskuses paiknevatest kauplustest, meigi – ja juukseseadet modellile vastavalt sobivale stiilile ning fotoseeriat valminust, mida viib läbi ajakirja MOOD moefotograaf.
Kõik kursuse läbinud stilistid saavad stiilidiplomi, võimaluse oma tööd eksponeerida erinevates väljaannetes ning hindamatu kogemuse.
Viie stilisti tööd avaldatakse muuhulgas ka ajakirjas MOOD ning MOOD valib stilistide seast ka oma lemmiku!

KUIDAS STYLIST HUNTINGUST OSA SAADA?

Registreeri ennast http://www.ajakirimood.ee veebilehel või saada oma andmed mood@ajakirimood.ee mailiaadressile.
Kui workshopi loosimisest osa ei soovi võtta, siis seminarile tule ikka! See ei vaja eelregistreerimist ning kõik huvilised võetakse tasuta toimuvale stiiliseminarile avalisüli vastu.
Seminar toimub 30. septembril kella 17.30 – 19.00 Viru Keskuse aatriumis.
KES ON KAROLIN KUUSIK?

Karolin Kuusik on armastatud stilist ja moenõustaja, ajakirja Cosmopolitan moe – ja ilutoimetaja ning tegeleb aktiivselt ka erinevate moeprojektide elluviimise ning rõivadisainiga (sh moebrändiga Tallinn Dolls). Karolin on moevaldkonnas tegutsenud nüüdseks juba 15 aastat – rõivadisaini maailma jõudis ta loomulikul teel ilma kellegi suunamise või mõjutusteta: „Õige asi leiab alati tee Sinu juurde, ” kommenteerib Karolin. Eriti meelsasti teeb Karolin eritellimusi: “Väga mõnus on enda kätega otsast lõpuni üks asi valmis meisterdada.” Inspiratsiooni ammutab ta eelkõige enda seest. Teadvustades, et kogu tema sisemine maailm on mõjutatud kõigest tema ümber, võtab ta oma muusa definitsiooni kokku ühe universaalse sõnaga: maailm. Uute väljakutsetena näeb Karolin moemaalimas enda jaoks popkultuuri ja moedisaini teoreetilist ning praktilist sisu ja vormi analüüsi.

skoor

3.0

Viimane kommentaar:

"salati lehed olid vanad, jõledad, närbunud, forellitükk imeväike u 20 grammi, jube kallis ja seda kõike ootasin 40 minutit. ei soovita... (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv