Advenditervitused Biorest!

07.12.2010
Kaunist advendiaega, armas sõber!

Kuidas Sul ka läinud on? Kas lumememm juba rõõmustab Sinu aknatagust? Kas oled juba ka jõululainele jõudmas?

Loodan, et oled terve ja toimekas ning see lumelaviin, mis alla on sadanud pole Sind väga ära vaevanud. Meie tunneme küll lumest ja sellest puhtas ilust rõõmu ning hakkame ka vähehaaval jõuludeks valmistuma.

Selleks, et Sa saaksid meid rahulikult vabal ajal külastada oleme reedel 10. dets. avatud kella 20.00- ni ja töötame ka laupäeval 11. ja 18. dets. kella 10- 14.00- ni.

Kolmapäevast 8. dets. kuni laupäevani 11. dets. on meil kõik kaubad -15% soodsamad ja ka osad jalanõud on sooduspakkumises.

Paljudel kaupadel on veel lisaallahindlusi, nii et tule kohale ning usume, et leiad kindlasti midagi kasulikku ja tervislikku oma lähedastele ja endale ka.

Kiirusta, sest kaupu on piiratud koguses!!


Sinu kingivaliku lihtsustamiseks on meil pakkuda Sulle ka kinkekaarte, mille võime saata ka Sulle koju või Sinu poolt sõbrale, lähedasele üllatuseks. Saatmiskulu 15.- ja paneme kaardi teele peale arve tasumist. Võid seda tellida maili teel info@mail.ee Kinkekaardiga võib tasuda kõikide meie poolt pakutavate teenuste-protseduuride või kauba eest.

Laupäeval 11. dets. on meil veel üks ortopeedi lisavastuvõtt ka neile, kes tööpäevadel tulla ei saa. Nii et kui Sul on mõni sõber, tuttav, kes kurdab jala, selja või puusavalu, siis võid soovitada tal külastada meie ortopeeedi. Järgmine vastuvõtt on 18. jaanuaril 2011a.

Meile on ka lisandunud uusi tooteid- seebid ja kehakreemid otse Kreekast. Baasiks oliivõli.

Toredad kingitused on ernevad maitsesoolad Sveitsi firmadelt lihatoitudele, salatitele, suppidesse ja kasvõi võileivale.

Vitamiini- ja maitseküllane jõulutee, piparkoogi maitseained, kaneeli erinevates variantides jpm.

Kindlasti ära unusta oma köögikappi hankida hea kvaliteetne Omega 3 rikas rafineerimata õli, mis hoiab Su soolestikku ja vereringet korras.

Külma ilma kaitsekreemid on ka Sulle ja kogu perele vajalikud ning huulepalsamid peaks ka taskus käepärast olema.

Ja ikka ingver, kardemon, kaneel- tee ja toitude sisse peletab eemale külma ja pakase Su põuest.


Nii et tule ise kohale ja kindlasti leiad midagi taskukohast ja rõõmustavat!

Lähenemas on tohutu söömiste ja pidude periood ning paraku sel ajal on ka palju ülesöömisest tingitud probleeme.

Annaks Sulle mõned soovitused.
Selleks, et kiiresti abi saada kõhu ja seedimise probleemidele, hangi endale koju Priobiootikume - häid baktereid - kes aitavad kiiresti seedida ja lõhustada rasket toitu ning taastavad ka soolestiku floora peale stressi ja haigust.Parimad ja tõhusamad on Biolatte ja CoralClubi omad.
Joo piisavalt vett ja pigem sooja kui külma.
Aita oma maksal verd puhastada.
Maksa tegevust toetavad Liv52, Artisok, võilillejuured ning sigur.
Õnneks on nüüd olemas ka nn. viljakohv /Bamboo/ mis valmistatud sigurist, viigimarjadest, odrast ja tammetõrudest. On tervislik ja ka hea maistega.

Eks vanavanemate tarkused kuluvad ikka marjaks ära ja õnneks hakatakse neist iga päev rohkem rääkima ja neid väärtustama.

Muidugi ei tasuks liialdada ka magusaga. Lapsed haigestuvad jõulude ajal tihti ka sellest, et tarbivad liialt maiustusi ja värvilisi jooke, mis rikuvad nende soolestikus olevat immuunsüsteemi.

Saadame Sulle ka ühe toreda tantra, mille võid välja printida ja kasvõi külmkapi külge panna, et aeg ajalt mõnda tarkust meelde tuletada. See on ka tore lisand kingipakki.

Nii, et ole ikka mõõdukas ja liigu väljas ning veeda kaunid ja rõõmuküllased jõulud koos oma pere ja heade sõpradega.

Uudiseid meie tegemistest saad lugeda www.biore.ee

Uudiste arhiiv