Lennufirmad pakuvad taas soodsaid piletihindu

01.09.2004
Kaks omavahel ühinevat suurt Euroopa lennufirmat, Hollandi KLM ja Prantsusmaa Air France pakuvad sooduskampaania raames atraktiivseid hindu Helsingist algavatele lendudele.

AS-i Estravel asepresident Mauri Saarend märkis, et kui võrrelda lennufirmade kampaaniahindu normaalsete täishindadega, siis on praegused pakkumised 80–90 protsenti alla hinnatud.

Samas lisas ta, et kui võrrelda käesolevat KLM-i ja Air France’i kampaaniapakkumist samade lennufirmade odavaimate muidu saada olevate soodushindadega, jääb erinevus sõltuvalt sihtkohast siiski 20–50 protsendi vahele.

“Estraveli kodulehel olevad hinnad on antud edasi-tagasi lendudeks ja sisaldavad juba kõiki makse,” ütles Saarend.

KLM-i ja Air France’i piletimüügi kampaania kestab 13. septembrini. Tingimuseks on, et edasi-tagasi lennud peavad toimuma enne järgmise aasta 14. märtsi. Ka ei ole võimalik soodsama hinnaga lennata jõulude ja aastavahetuse perioodil 15. detsembrist kuni 10. jaanuarini.

“Peab ütlema, et mitmesse sihtkohta – näiteks Indiasse – on soodushinnaga kohad juba välja müüdud. Uusi tellimusi oleme saanud päris palju. Täpsemaid kokkuvõtteid saab teha pärast kampaania lõppu,” ütles Saarend.
Lufthansa Eesti esindusest öeldi Eesti Päevalehele, et eraldi sooduskampaaniaid ettevõttel kavas teha pole. Samas muutis lennufirma just oma hinnastruktuuri, mille tulemusena lennupiletite hinnad üsna märkimisväärselt odavnesid. Ametlikult on Lufthansa uue hinnaga piletid müügil tänasest.

Ettevõtte esindaja Eestis Ainike Alla märkis, et Lufthansa Euroopa liinide piletid on endisest odavamad kuni 40 protsenti, kaugemate otsade puhul on hinnavahe kuni 20 protsenti. “Igal hinnal on loomulikult omad tingimused,” lisas Alla.

Mauri Saarendi teada on oktoobris seoses Stockmanni Hullude Päevade kampaaniaga tulemas ka Estonian Air’i kampaaniahinnad Tallinnast nelja Euroopa sihtkohta.

“Meil on igasugu koostööplaane,” jäi Estonian Airi pressiesindaja napisõnaliseks.


EPl


Uudiste arhiiv