Roosta veebruarikuu uudised ja eripakkumised!

03.02.2011
Puhkemajade renoveerimine on täies hoos!
Renoveeritud on juba 2-magamistoa, sauna ja mullivanniga maja ning üks 3-magamistoaga maja. Järgmiseks nädalaks on uuenduskuuri läbinud ka neli 1-magamistoaga maja. Maikuu lõpuks saab renoveeritud kokku 14 puhkemaja. Tulge uudistama!

Sõbrakuu eripakkumine:
Tahaksite olla vaid kahekesi… eemal linnakärast ja argitoimetustest. Roosta Puhkeküla Romantikapakett kahele on sõbrakuu puhul erihinnaga – 86 € (tavahind 108 €). Teid ootab renoveeritud kõigi mugavustega puhkemaja, vahuvein, puuviljakorv, õhtusöök küünlavalgel ning rikkalik hommikusöök. Pakkumine kehtib kuni 28.veebruar 2011.

Jäätee pakett:
Haapsalu-Noarootsi jäätee on avatud! Tule ja proovi midagi uut. Ööbi Roosta Puhkekülas ja söö lõunat või õhtusööki Baltic Hotel Promenaadis Haapsalus või vastupidi. Paketi hind kahele vaid 44 € (kahele inimesele). Hind sisaldab ööbimist, lõuna- või õhtusööki, hommikusööki. Pakett kehtib kuni 31.märts 2011 ka siis, kui ei soovi kasutada jääteed.

Palged säravaks!:
Tulge ja saage puna palgeile Roosta Puhkekülas. Pakume peale värske õhu ja lume ka sooja tuba oma majas, leilirohket sauna ning, et hea tervis püsiks, küüslauguleivakesi. Kõik kokku neljale inimesele 75 € või 91 € renoveeritud majas. Hind sisaldab majutust, peresauna kasutust 2h, küüslauguleivakesi ja rikkalikku hommikusööki. Pakkumine kehtib kuni 20.märts 2011.

Konverentsisaal tasuta:
Käib töö ja vile koos! Töö ja puhkeaja seaduseski on sätestatud, et tuleb töötada ja kindlasti ka puhata. Roosta Puhkekülas saab mõlemat! Meie juures on töine õhkkond vürtsitatud puhkuse, lõbu, lõõgastuse ja füüsilise tegevusega! Eduka töötegemise teostamiseks anname konverentsisaali ning selles oleva tehnika teile kasutada tasuta! Pakkumine kehtib ainult uutele broneeringutele kuni 30.märts 2011.

Tourest 2011:
Kutsume kõiki oma sõpru kohtuma rahvusvahelisel turismimessil Tourest 2011, mis toimub Eesti Näituste Messikeskuses 18.-20.veebruaril. Asume Puhka Eestis hallis Läänemaa boksis. Pakume pohlakooki, palju kasulikku infot puhkuseveetmise kohta ja meeldivat seltskonda. Kohtumiseni!

Alloleval lingil klikkides saate printida välja Touresti kutse, mis tagab ühekordse tasuta sissepääsu messile:
Eestikeelne kutse
Inglisekeelne kutse
Venekeelne kutse

Rohkem infot kõigi meie pakkumiste kohta küsi telefonidel +372 472 5190, +372 525 6699 või kirjuta roosta@roosta.ee

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"Tõeliselt hea teenindus mõnusas keskkonnas ning ülimaitsvad toidud:) (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv