Viru Keskusesse tuleb etnodisain

21.02.2011
Kolmapäeval, 23. veebruaril toimub Eesti Vabariigi aastapäeva raames Viru Keskuse aatriumis etnodisaini ainulaadne müügipäev "Ehe Eesti", kus tutvustatakse noori kunstnikke ja disainereid, kes on andnud Eesti algupärasele rahvakultuurist inspireeritud stiilile tänapäevase vormi. Lisaks esitleb moebränd Tallinn Dolls spetsiaalselt ürituse jaoks valminud erikollektsiooni "President Dolls".

Projekti eestvedaja Mari Martini sõnul osaleb etnodisaini müügipäeval kokku neliteist kodumaist kaubamärki, kes tutvustavad erakordset ja armastatud rahvusmotiividega loomingut. "Noordisainerite kollektsioonide valikus on nii rõivaid ja jalatseid kui ka kummikuid, patju, sisekujunduselemente, kruuse," loetes Martin ulatuslikku eestihõngulist etnodisaini valikut ja rõhutas, et lisaks lõbusatele mustritele on toodete tugevuseks ühtlasi kõrge kvaliteet.

Müügipäeval on kohal ka moebränd Tallinn Dolls, kes eksponeerib eksklusiivselt Eesti Vabariigi aastapäeva puhul valmistatud temaatilist erikollektsiooni "President Dolls". Mari Martini sõnul saadi kollektsiooni loomisel innustust Eesti suurkujudest ja rahvussümboolikast. "Kollektsiooni eestipärasus ja kujundusmotiivid on aga viidud brändile iseloomulikult popkunstilisse võtmesse," lisas Martin.

Etnodisaini müügipäeval on esindatud Helen ja Lemme Urb (Eesti rahvusmustritest inspireeritud kummikud ja vihmavarjud), Merlin Lõiv (Etnoehe ja Vanakaruvalukoda), Design by Marilin Sikkal, Helen Vaks (Mustrid OÜ), Anneli Karu (Tammelill), Helena Lass (SUME), Liina Viira, Monika Mäe ja Kristjan Saar (ETNO GOODS OÜ), Rewill, Pitser, Gerli Tammeleht ja Katrin Parbus (GKDisain), Karina Tõeleid ja Co (tootesarjad ”Minu ilus Eesti”), Heli Rõõm keraamika.

Etnodisaini müügipäev "Ehe Eesti" toimub kolmapäeval, 23. veebruaril kella 12:00 – 19:00 Viru Keskuse aatriumis.

skoor

3.0

Viimane kommentaar:

"salati lehed olid vanad, jõledad, närbunud, forellitükk imeväike u 20 grammi, jube kallis ja seda kõike ootasin 40 minutit. ei soovita... (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv