Tallinna loomaaia meenemündiautomaadid esimesed Eestis

15.03.2011
Kutsume Teid neljapäeval 17. märtsil kell 12:00 Tallinna loomaaia troopikamajja uudistama Eesti esimesi meenemündiautomaate. Automaatide kasutamist ja omadusi demonstreerivad ning jagavad huvilistele selgitusi loomaaednikud ja ettevõtte Minix OÜ inimesed.

Maailma kollektsionääride huviorbiiti on tõusnud nüüd juba 30 riigis väljaantavad meenemündid, millel jäädvustatakse kohalikke mälestisi ja muud kõnealusele riigile iseloomulikku (vt. www.nationaltokens.com ). Nüüd on Tallinna loomaaia troopikamajja koostöös firmaga Minix OÜ pandud üles automaat, mis esmakordselt Eestis müüb soovijatele kaht meie loomaaiale pühendatud münti - ühel jääkaru Franz ja teisel elevandipull Carl.

Loomaaia paksunahaliste majas on üleval veel teinegi Eestis esmakordselt kasutatav automaat, mis annab huvilistele võimaluse oma 5-eurosendiseid münte ümber vermida kolmeks erinevaks, loomaaia logo, šimpansi ja isalõviga meeneks.

Tulevikus võiksid niisugused automaadid leida rakendust veel paljudes Eesti muuseumides ja muudes turismimagnetites, nagu see on laialt levinud mitmetes teistes riikides.

Käesoleva kutse väljatrükk toimib esitluse päeval priipääsmena loomaaeda.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv