Tervitused Biorest!

04.04.2011
Kaunist saabuvat kevadet, armas sõber!

Kas oled märganud, kuidas õhk on lõhnama hakanud ja akna taga käimas tihe lindude sagin? Hommikuti tööle minnes on juba valge ja tulleski paistab veel päike. Kohe kohe on ta kohal..... kõige oodatum kevad.


Ja meiegi valmistume selleks, et ikka energiliselt ja rõõmsalt seda lühikest- kevadsuvist perioodi nautida.


Kohal on kauaoodatud MBT jalatsid.
Nendega kõndides toimib selline efekt, nagu paljajalu rannas liiva sees käies. Kuidas aga miski täpselt toimib- sellest räägib juba füsioterapeut 5. aprillil kella 14-17.ni. Tule ja proovi ise ka.

5. aprillil on veel teinegi huvitav üritus. Nimelt Sojaliidu toitumistehnoloog Merike Tärk valmistab meile maitsvaid ja väga tervislikke ning energeetilisi toite sojast, macast, graviola pulbrist, goji marjadest jne. ning õpetab, kuidas kõike seda kasulikku ja unikaalset kraami ise kasutada ning kevadväsimus ruttu unustada. Toimub kella 18-20.30ni ja registreeru kohe, sest kohti on piiratud arv.

Vaata täpsemalt...

Meie oleme nüüd Goji marju vahelduva eduga talve läbi söönud ja ega kurta ei saa. Mina söön lisaks ka Macat ja energiat on ning tervise näitajad on kõik OK. Ühtegi ravimit sööma ei pea. Esimest korda 49 aasta jooksul olen saanud psoriaasivabalt kodumail talvituda. Aga seda muidugi lisaks ka tänu kaanidele ja organismi süsteemsele puhastamisele.

Organismi turgutab ka huvitav mees saadustest ja erinevatest õlidest valmistatud toode PROMED, mis on nüüd ka meil saadaval.

Üllataval kombel on Tallinna arstid seda paljude probleemide puhul soovitanud ja meilt kadusid Promedi purgid riiulilt väga kiiresti. Sobib ka liigesehädade puhul pealemäärimiseks.

Laiendasime oma valikut ka toitude osas. Nüüd on rohkem gluteenivabu tooteid. Isegi eraldi tatar on olemas. Igasugu tervislikke siirupeid ja võideid ka diabeetikutele. Ja viigimarju saime jälle juurde.

Kevadine koristuse aeg on käes. Millega sina oma elamist korras hoiad? Käisin just psoriaasiliidu konverentsil ja seal oli jälle juttu kodukeemiast- Fairy, Omo, Ariel jt. pesuvahendid, mis meid märkamatult mürgitavad ja esialgu naha kuivust, edaspidi allergiat ja raskeid naha ja hingamisteede probleeme tekitavad. Toiduainetest otsime juba kõik E aineid, aga pesu ja nõusid peseme ikka raske keemiaga. Kui tahad vähegi oma ja lähedaste tervist hoida, siis vaheta kodukeemia välja loodusliku vastu. Nii hoiad ka ümbritsevat keskkonda. Meie peseme nõusid LDC või Soneti pesuainetega, pesule on head erinevad vedelad pesuained- need on meil ka saadaval. Sapiseep on ülimalt hea plekieemaldaja ja apelsini õliga saab jagu ka paakunud rasvast.

Pesupähkleid kasutatakse isegi pea pesuks, pesu teevad nad puhtaks samahästi.

Anneli Soots ETTA-st oma meeskonnaga on täiendanud jälle toitumispüramiidi. Vaata nende soovitusi SIIT. Salvesta need endale ja loe aeg ajalt. Nii on lihtsam kõiges infotulvas orienteeruda.

Ongi vist selleks korraks kõik.

Soovime Sulle koos Hardi ja tiimiga kaunist lähenevat kevadhooaega ja kui lumi läinud, siis ära ennast kevadtöödega ära katkesta.

Meie kiropraktik Artur loeb ikka kõigile sõnu peale, et raskusi tõstetakse ikka tasa ja targu ja mitte ülejõu käivalt. Nii et hoia ennast, siis hoiab Sind ka..........

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv