Täna algab Kadrioru pargi suvine kontserdihooaeg

16.06.2011
16. juunil avab Kadrioru park suvehooaja kontserdiga, kus esinevad 2011. aasta Eesti parim noorte puhkpilliorkester ja Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli sümfooniline puhkpilliorkester.

Neljapäeva õhtul kell 18.00 avab Kadrioru park suvehooaja suursuguse avakontserdiga pargi Kontserdi väljakul. Esinejateks 2011 aastal Eesti parim noorte puhkpilliorkester ja Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli sümfooniline puhkpilliorkester. Esitatakse mõnusat pargimuusikat, mis varieerub klassikast kuni tuntud viisideni tänapäevast.

Samal päeval algusega kell 17.00 on võimalik tasuta osa võtta ka venekeelsest jalutuskäigust Kadrioru pargis, kus on saatjaks Susanna Olševskaja. Räägitakse Kadrioru pargi ajaloost ning näidatakse ära kõik pargi tähtsamad vaatamisväärsused.

Alanud suve jooksul toimub veel mitmeid suursündmusi. 10 juulil toimub „Vivaldi öö Kadrioru pargis“, kus tuleb esitlusele 12 Antonio Vivaldi kitarrikontserti. 22. juulil toimub suursugune Kadrioru sünnipäev. Sellel päeval muutub park omapäraseks „portaaliks“, mis viib kuulajad ja vaatajad muusika abil oma unistuse juurde, oma „unelmate Peterburi“. 5.–14. augustini rikastab Kadrioru parki uue tsirkuse festival „Tsirkusepuu“ ning aasta lõpetab juba traditsiooniline suursündmus „Valgus kõnnib Kadriorus“, mis saab olema festivali ajaloo üllatusterohkeim.

Kadrioru pargi suveprogrammi kuuluvad sündmused on osa Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmist.

Lisainfo: www.kadriorupark.ee

Uudiste arhiiv