Haapsalu Kultuurikeskus annab teada

11.08.2011
VALGE DAAMI AEG 12.-14. august
Vaata programmi: www.valgedaam.kultuurimaja.ee

Animafilm "Autod 2"
15. - 17. augustini kell 18.00 kultuurikeskuses
Pilet 2.30 €


Võidusõidumaailma superstaar Pikne McQueen ning tema parim sõber Matu satuvad uutesse ja põnevatesse paikadesse, kui Pikne osaleb Maailma Grand Prix'l, mille käigus peaks selguma maailma kiireim auto. Ent tee meistritiitlile saab olema auklik ja täis mitmeid ümbersõite, sest heatahtlik Matu tõmmatakse Tokyos kogemata hoopis teise, rahvusvahelise spionaazhi ja külmavereliste salaagentide ohtuderikkasse maailma, kus tema ainsateks teejuhtideks on vana kala Finn McSüstik ning noor ja roheline salaagent Holly Vahegaas. Samaaegselt võistlustega toimuv pöörane tagaajamine viib meie tegelased vanast heast Radikaribi linnast Tokyosse, Pariisi ja viimaks Londonisse, kus kurikaval professor Zündapp kavatseb ellu viia oma koletu plaani.

Oma hääle andsid tegelastele Koit Toome, Indrek Taalmaa, Lembit Ulfsak, Hele Kõrve, Indrek Ojari, Taavi Teplenkov, Mikko Fritze, Harriet Toompere, Anu Lamp, Egon Nuter, Eduard Toman, Emil Rutiku, Tõnu Mikiver, Tarmo Männard, Peeter Jakobi, Ita Ever jpt.

Filmi pikkus: 106 min.

Haapsalu suvemuusika 2011
VÕILILLELAPS
20. augustil kell 20.00 kuursaalis
Pilet eelmüügist Piletilevis 6 € ja kohapeal 8 €


LIISI KOIKSON vokaal
IVO LILLE saksofon
SIIM AIMLA saksofon

Seaded omaloomingulisest ja pärimuslikust muusikast
Kontserdil osaleb ilusa hääle ja huvitavate laulude esitajana imetlust kogunud Liisi Koikson. Saksofonidel Siim Aimla ja Ivo Lille. Kaks saksofoni ja vokaal on omanäoline, dünaamiline kooslus, mis jätab piisavalt ruumi nii kuulatamiseks kui väljaütlemiseks. Kava ilmestavad põnevad seaded omaloomingulisest ja pärimuslikust muusikast, ning spotaanne improvisatsioon.

Film "Nowhere Boy"
22. - 24. augustini kell 19.00 kultuurikeskuses
Pilet 2.55 €


Briti kunstniku ja fotograafi Sam Taylor-Woodi debüütfilm John Lennoni nooruspõlvest ning muusikuks kujunemisest aastatel 1955-1960, kui rock’n’roll alles vallutas lavasid.

Liverpoolis üles kasvanud John Lennoni (Aaron Johnson) lapsepõlv polnud mingi meelakkumine. Kaks naist võitlesid tema armastuse pärast: range ja hirmuäratav tädi Mimi (Kristin Scott Thomas), kes ta üles kasvatas, ning temast kunagi loobunud pisut tasakaalutu ema (Anne-Marie Duff). Normaalsust igatsev John põgenes muusikasse ning leidis endale noore hingesugulase Paul McCartney (Thomas Brodie Sangster) näol. Ent just siis, kui Johni elus algab uus ja ere etapp, ujub minevik pinnale ja viib traagiliste sündmusteni.

John Lennoni poolõe Julia Bairdi biograafia "Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon" alusel valminud eluloofilm keskendub Lennoni teismeeale, esimese bändi The Quarrymen loomisele ning selle kujunemisele The Beatlesiks. Londoni ja Sundance’i filmifestivalide ametlikus programmis linastunud filmi stsenaariumi kirjutas Matt Greenhalgh (Control). "Nowhere Boy" kandideeris BAFTA ja British Independent Film Awards auhindadele nii näitlejatööde kui režii kategoorias. Enim tunnustust on leidnud Anne-Marie Duffi osatäitmine John Lennoni emana (British Independent Film Award, London Critics Circle Film Award ja Evening Standard British Film Award parima naiskõrvalosatäitmise kategoorias).

Filmi pikkus 1 h 38 min

Ants Roosi juubelinäitus
28. augustini linnagaleriis


Mõnda minust.
(Ants Roos)

Sündisin o3.augustil 1941. a Vaivaras, Virumaal. Läänemaal 03.08.1944. a. Õppisin Taebla 7kl. Koolis ja Haapsalu I Keskkoolis, viimase lõpetasin 1961. aastal. Viibisin Läänemaa kunstnike esimesel ühisnäitusel 1960. aastal külastajana, samast aastast ka esimesed katsetused oma käega midagi teha (koolivenna portree terrakotas). 1962 – 1966 a õpingud Leningradis (Peterhofis) sõjakoolis. Esimene isiknäitus 1986. aastal Haapsalus kinos Oktoober. 1987 –2002 Haapsalu Kunstiklubi eesotsas (esimees).
Isikunäitusi üle 20-ne põhiliselt kohapeal, kuid ka Tartu Ülikooli raamatukogus, Tallinnas, Harjumaal, lisaks klubinäitused kord või kaks aastas.
Iseõppija, tehnika – pastell.

Linnagalerii on avatud K-P kella 12.00-18.00

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv