25. augustil saab Tallinna Loomaaed 72-aastaseks

24.08.2011
Tulge kõik tähistama loomaaia sünnipäeva, osa võtma sünnipäevaprogrammist või lihtsalt uudistama, mis meil vahepealse aastaga uut korda saata on õnnestunud!

Päeva jooksul tutvustavad ekskursioonijuhid loomaaia erinevaid ekspositsioone: röövlinde, kaljukitsi-mägilambaid, Sise-Aasia sõralisi-kabjalisi, värvikirevaid faasaneid, elevante, kiskjalisi. Ekskursioonid on tasuta.

Täpsemat infot alguspunktide kohta leiab loomaaia kodulehelt www.loomaaed.ee või samal päeval kohapeal.

Keskpäeval saab amuuri leopardi ekspositsiooni juures oma teadmisi proovile panna viktoriinis ja joonistada loomaaiale suur pilt või kirjutada luuletus. Alates kella kolmest vestab juttu ja joonistab Aleksei Turovski.

Loomaaia 72. sünnipäeva aitavad tähistada loomaaia head sõbrad. Meelelahutust ja käelist tegevust pakutakse mitmes eri paigas.

Tuulikuplatsil avab Juku Mängumaa tõelise laste mängumaa: klotsid, pusled, Zoob mäng, batuudid, saab lasta teha näomaalinguid ja joonistada.

Tuulikuplatsi laval esinevad algusega kell 17.00 Viiulikoori Pillipiigad, Bel Canto laste laulustuudio väikesed tantsu- ja laululapsed ning NOVE tantsukooli tantsulapsed.

Lõvide juures aitab paberi värviliseks teha Vunder. Usinatele joonistajatele tasuks postkaart.

Haabersti Avatud Noortekeskus teeb surikaatide toetuseks lastele näomaalinguid. Toetussumma üleandmine toimub kell 16.00 troopikamajas surikaatide puuri juures.

Loomaaias töötavad ka kõik tavapärased tasulised lõbustuskohad, batuudid, karussellid, lasterongid.

Loomaaia kassad on avatud 9.00–19.00, jalutada võib loomaaias kella 21.00ni, laste loomaaed avatud 10.00–16.00. Sünnipäeva puhul pääseb loomaaeda 1-eurose piletiga, kuni 7-aastased lapsed ja vanurid alates 70. eluaastast tasuta.

Läänevärava (Ehitajate tee 150) valvega parklas loomaaiakülastajale soodne parkimine.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv