Haapsalu Kultuurikeskus annab teada

26.08.2011
Puhkpilliorkester "Haapsalu" kontsert
27. augustil kell 14.00 Promenaadi tantsupaviljonis
Tasuta


Haapsalu Suvemuusika 2011
MUUSIKAL!
27. augustil kell 20.00 kuursaalis
Pilet eelmüügist Piletilevis 6 € ja kohapeal 8 €




Kelli Uustani vokaal
René Soom vokaal
Siim Selis klaver

Sissepõige muusikalimaailma – poliitilised intriigid, pahelised
karakterid, õrnad armastajad, üllad kangelased, erakordsed inimesed!
Ulveus Andersson. Chess, Jule Styne. Sugar jt.

Perehommik "Lapsed õue..."
28. augustil kell 12.00 Promenaadi tantsupaviljonis
Tasuta


Juta Jutustaja räägib ja etendab seekord loo magama jäämisest, lisaks põnev aaretejaht looduses ning käe- ja näomaalingud.

Film "Pruutneitsid"
28. - 30. augustini kell 19.00
Pilet 2.55 €


Annie (Kristen Wiig) on oma eluga parajas puntras - tema pagariäri on pankrotti läinud, mees, kelle voodisse ta aeg-ajalt maandub, ei taha püsivamast suhtest midagi kuulda ja lisaks on tal kõige jäledam korterikaaslane tervel maamunal. Elu hakkab aga veelgi kiiremini rööbastelt maha jooksma pärast seda, kui ta nõustub hakkama oma parima sõbranna Lilliani pruutneitsiks.

Tee abieluranda on palistatud ootamatute ja lausa metsikute seiklustega ja hullumeelsete situatsioonide eest kannavad hoolt Lilliani sõbrad, üks värvikam kuju, kui teine... Annie, kelle hinges on üksindus ja pangakontol tühjus, peab läbi tegema hulga kulukaid ja veidraid rituaale. Ees ootavad pöörased seiklused kleidiproovis, tüdrukute õhtul ja salmonelloosist kubisevas nurgarestoranis...

Osatäitjad: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Terry Crews, Jessica Clair, Tom Yi, Elaine Kao, Michael Hitchcock, Kali Hawk, Joe Nunez, Rebel Wilson, Matt Lucas

Alla 14 a keelatud
Pikkus: 131 min.

Film "Harry Potter ja surma vägised: Osa 2"
4. - 7. septembrini kell 19.00
Pilet 2.55 €


Suurejooneline finaal Harry Potteri filmiseeriale, võitlus hea ja kurja vahel, kus kaalul on nii võlurite kui ka inimeste tulevik.
Harry Potteril on vaja täita suurim ülesanne - vastasseis Lord Voldemortiga, millest võitjana saab väljuda vaid üks... Kõik lõppeb siin.

Filmiajaloo ühe edukama saaga viimases filmis mängivad peaosi Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson Harry Potteri, Ron Weasley ja Hermione Grangerina.

Lisaks neile teevad kaasa Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Ciarán Hinds, John Hurt, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Gary Oldman, Alan Rickman, Maggie Smith, David Thewlis, Emma Thompson, Julie Walters ja Bonnie Wright.

Filmi lavastas David Yates, kelle käe alt on tulnud ka "Harry Potter ja Fööniksi Ordu", "Harry Potter ja segavereline prints" ja "Harry Potter ja surma vägised: Osa 1". Nii selle kui kõigi Harry Potteri sarja filmide produtsendid on David Heyman ja David Barron.

J.K. Rowlingu raamatusarjal põhineva stsenaariumi kohandas Steve Kloves. Tegevprodutsent on Lionel Wigram.

Alla 12 a mittesoovitatav

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv