Estonian Air pakub sooduspileteid

02.12.2004
Estonian Air pakub oma 13. sünnipäeva puhul võimalust 1.-3. detsembrini osta soodsa hinnaga lennupileteid lendudeks järgmise aasta jaanuaris ja veebruaris.

Sünnipäevahinnaga pileteid on kõikidesse 16 sihtkohta, teatas ettevõte Delfile.

Ühe suuna lennupilet Estonian Airi interneti kodulehel broneerides maksab Berliini 95 krooni, Göteborgi, Hamburgi, Kiievisse, Kopenhaagenisse, Londonisse, Moskvasse, Stockholmi, Oslosse ja Vilniusesse 395 krooni ning Amsterdami, Dublinisse, Frankfurti, Münchenisse, Pariisi 545 krooni. Ühe suuna lennupilet Europealinna Brüsselisse maksab 895 krooni.


Sünnipäevahinnad kehtivad ainult Estonian Airi otselendudel ning kohtade arv on piiratud.

Eelloetletud hindadesse on arvestatud interneti teenustasu 25 krooni, hinnale lisanduvad lennujaamatasud ja võimalik pileti postitamistasu.

Sünnipäevapileteid saab broneerida ka Estonian Airi kassades, sel juhul on teenustasu 125 krooni kallim. Sünnipäevahinnaga piletid on müügil ka reisibüroodes.

2-11aastastele lastele sünnipäevahindadest allahindlust ei tehta, alla kaheaastase väikelapse pilet maksab 10 protsenti täiskasvanu lennupileti hinnast. Pileti muutmine enne lendu maksab 470 krooni, kui muutmise hetkel on vabu kohti samas hinnaklassis. Pileteid tagastada ei saa.

Estonian Airi 12. sünnipäeval eelmisel aastal müüs Estonian Air ühe päevaga 12 sihtkohta 12 000 piletit

Uudiste arhiiv