Algas registreerimine 2011 Turismikonverentsile

20.09.2011
On alanud registreerimine 29. septembril 2011 toimuvale Rahvusvahelisele Turismikonverentsile „Eesti turism muutuste keerises: võimalused, uuendused, ristumine.“



27. septembril toimuva rahvusvahelise turismipäeva tähistamiseks korraldavad Eesti Turismifirmade Liit, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskus ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium kuuenda rahvusvahelise turismikonverentsi.
Konverents toimub 29. septembril algusega kell 9:30 Tallinnas Sokos Hotel Virus.

Konverentsile on oodatud kõik turismiga tegelejad, kes on huvitatud Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamisest, hea maine kujundamisest ning Eesti turismi arendamisest.

Kuuendal konverentsil püüame leida vastuseid ja arutleda küsimuste üle, kuidas edasi minna, millised on võimalused, uuendused, kuidas eristuda? Millised on turismi arengusuunad nüüd ja 2020? Kuidas mõjutab tehnoloogia areng turismitööstust? Kuidas on muutunud meie kliendid? Mis saab reisibüroodest? Kuidas mõjutab praegune majandusseis eesti tarbija käitumist? Kuhu suundub eesti turism? Kas innovatsioon aitab ellu jääda? Kuidas panna uus meedia parimal viisil enda kasuks tööle?

Konverentsi peaesineja on visionäär Rohit Talwar Suurbritanniast, kes analüüsib turismi tulevikutrende ja võimalikke arenguteid ning heidab kõrvalt pilgu Eesti valmisolekule muutustega kaasas käia. Lisaks Martin Schobert konsultatsioonifirma Tourismusdesign direktor Austriast ja Victoria Delany, Tripadvisori turunduse müügijuht Suurbritanniast.
Eestit esindavad teiste hulgas Joakim Helenius, Estonian Airi nõukogu esimees ja Marje Josing, Konjunktuuriinstituudi direktor.

Programmiga saab tutvuda SIIN (lingilt saab alla laadida fail)

Osavõtutasu on 40.- eurot, millele lisandub käibemaks.

Arve väljastatakse peale registreerumist.
Osavõtutasu sisaldab: 1 konverentsipäeva, kohvipause, lõunasööki ja väikest konverentsijärgset vastuvõttu (pokaal veini ja suupisted). Konverentsil on tõlge eesti ja inglise keelde.

Ootame kõiki huvilisi registreeruma.
Registreeruda saab SIIN


Eesti Turismifirmade Liit
EAS Turismiarenduskeskus
Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium
Konverentsi korraldamist toetab Euroopa Sotsiaalfond

Uudiste arhiiv