Sokos Hotel Viru täituvus oli mullu 68 protsenti

13.01.2005
Sokos Hotel Viru mullu müüdud tubaööde arv kasvas võrreldes 2003. aastaga 18,5 protsenti, hotelli keskmine tubade täituvus oli 68 protsenti.

Sokos Hotel Viru käive kasvas aastaga 17,4 protsenti, teatas ettevõtte müügi- ja turundusjuht Annely Hendrikson neljapäeval.
Protsentuaalselt jäi hotelli täituvus Hendriksoni sõnul võrreldes 2003. aasta 68 protsendiga samaks, kuid arvestades, et eelmisel aastal lisandus 93 uut hotellituba, peegeldab see müügimahu märkimisväärset kasvu.
"Virule oli see hea aasta, kuna suutsime vaatamata suurenenud konkurentsile tõsta oluliselt väljamüüdud tubade mahtu," ütles Hendrikson.
Hendrikson lisas, et parima täituvusega kuu oli juuli, mil hotelli täituvus oli 92 protsenti. "Juulis müüsime iga päev välja keskmiselt 480 tuba, mis teeb igapäevaseks külastajate arvuks ligikaudu 960 inimest," lisas Hendrikson.
Olulisemate muudatustena tõi Hendrikson esile ärituristide osakaalu kasvu Sokos Hotel Viru klientuuris.
"Ärituriste oli meil möödunud aastal senisest enam 14 protsenti ning nende osatähtsus meie hotelli klientide üldmahust moodustab 40 protsenti," märkis Hendrikson.
Samuti kasvas Hendriksoni sõnul eestlastest klientide arv 30 protsendi võrra, venelastest klientide arv veerandi ja rootslaste arv viie protsendi võrra.
Sokos Hotel Viru on 516 toaga Baltimaade suurim hotell.

Uudiste arhiiv