Kevadine Riia on avastamist väärt!

17.04.2012
Riias toimub palju huvitavat, mida uudistada nii sõprade, kui perega. Kas Sulle meeldib kultuur, pead lugu gastronoomiast või tahad lihtsalt argipäevast korraks eemale – Riia pakub kõigile midagi. Vaata lähemalt ja leia enda lemmikud meie pakkumiste seast!

Parim majutus Riia kesklinnas!
Tallinki hotellipere kõige uuem liige kutsub külla kevadisse Riiga ning kuna aprill on Tallink Hotel Riga sünnipäevakuu, siis kõiki kodulehelt koodiga PARTY broneerijaid ootab -10 EUR soodustus saadaval olevatest hindadest ning saabumisel hotelli kihisev üllatus! Majutuse hinnad algavad lausa 54 eurost / tuba / öö.

Broneeri kohe www.hotels.tallink.com

27. aprillist – 28. maini toimub Riias juba 17-ndat korda rahvusvaheline balletifestival – Balti Balleti Festival, mis toob kõikide tantsuaustajateni värvikad showd ja maailmas tuntud artistide esinemised. Aastate jooksul on sellest festivalist saanud kultuurisündmus, kus esinevad parimad tantsu- ja balletiartistid.

Uuri lisaks www.ballet-festival.lv

Kas teadsid, et 21. aprillil on Ülemaailmne Tsirkuse Päev? Just sellele päevale on oma ürituse pühendanud Riia Tsirkus. Kõik soovijad saavad tsirkusetegemisel ise kaasa lüüa ning õppida selgeks mõned vahvad trikid ehtsa tsirkusemuusika saatel ning pärast seda on kõik teretulnud nautima ennenägematut tsirkuseshowd!

Vaata lähemalt: www.circs.lv

24. märtsist kuni 20. maini on kunstihuvilistel erakordne võimalus külastada näitust Riia Börsi Kunstimuuseumi hoones ning tutvuda kuulsate Fabergé juveliiride loominguga. Näituse kollektsioon koosneb unikaalsetest esemetest, mis märgivad tähelepanuväärseid sündmusi Fabergé või Venemaa tsaariperkonna ajaloos alates kõige tuntumast Fabergé teosest – lihavõttemunast – kuni ehete ja kelladeni, millest mõningad on Fabergé’i kõige eksklusiivsemad tööd.

Vaata lähemalt: www.rigasbirza.lv

Uudiste arhiiv