VII Rahvusvaheline Turismikonverents

14.09.2012
„Turism 2020. Eesti - unistuste sihtkoht."
Neljapäeval, 27. septembril 2012
Tallinnas Mustpeade majas

27. septembril tähistatakse rahvusvahelist turismipäeva.
Eesti Turismifirmade Liit, EAS Turismiarenduskeskus ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium tähistavad turismipäeva korraldades VII Rahvusvahelise Turismikonverentsi 27. septembril 2012 algusega kell 9.30 Tallinnas, et arutleda teemal – kuidas muuta Eesti 2020. aastaks unistuste reisisihiks.

Konverentsile on oodatud kõik turismiga tegelejad, kes on huvitatud Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamisest, hea maine kujundamisest ning Eesti turismi arendamisest.

Seitsmendal konverentsil püüame leida vastuseid ja arutleda küsimuste üle, liikuda edasi, millised on võimalused, uuendused ja kuidas eristuda? Millised on turismi arengusuunad nüüd ja 2020? Kuidas on muutunud meie kliendid? Mis saab reisibüroodest? Kuidas mõjutab praegune majandusseis eesti tarbija käitumist? Kuhu suundub eesti turism?

Konverentsi peaesinejateks on Lazlo Puzcko Ungarist, kes räägib turismist, õnnest ja heaolust ning sellest kuidas läheneda globaalsetele väljakutsetele ja Michel DeBlust, Euroopa Liidu reisibüroode ja reisikorraldajate katuseorganisatsiooni ECTAA peasekretär Belgiast, kes räägib turismitööstuse arengutest Euroopas ja maailmas reisibüroode ja reisikorraldajate vaatevinklist. Eestit esindavad majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja EAS Turismiarenduskeskuse turundusdirektor Tarmo Mutso ning majandusteadlane Andres Arrak ja Marje Josing Eesti Konjunktuuriinstituudist, kes arutlevad turismiga seonduvatel majandusteemadel.

Programmiga saab tutvuda siin.

Osavõtutasu on 40.- eurot, millele lisandub käibemaks. Arve väljastatakse peale registreerumist.
Osavõtutasu sisaldab: ühte konverentsipäeva, kohvipause, lõunasööki ja konverentsijärgset vastuvõttu (pokaal veini ja suupisted). Konverentsil on tõlge eesti ja inglise keelde.

Ootame kõiki huvilisi registreeruma. Registreeruda saab Eesti Turismifirmade Liidu kodulehel.
kuni 21. september 2012. Registreeruda saab siin.

Kohtumiseni Turismikonverentsil 27.09.2012!

Eesti Turismifirmade Liit
EAS Turismiarenduskeskus
Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium
Konverentsi korraldamist toetab Euroopa Sotsiaalfond

Uudiste arhiiv