Veebruaris paranes Domina Tallinna hotellide täitumus

07.03.2005
Domina hotelliketti kuuluva Domina City hotelli tubade keskmine täitumus oli veebruaris 64 ja Domina Ilmarise hotellil 32 protsenti, kasvades mullu sama perioodiga võrreldes vastavalt 10 ja 11 protsendipunkti võrra.

"Tallinna vanalinnas asuva Domina City hotelli täitumus kasvas jaanuariga võrreldes 11 protsenti," ütles Domina Hotels & Resorts hotelliketi Balti riikide ja Ida-Euroopa piirkonna müügi- ning turundusdirektor Kairi Stokgolm. "Meil on põhjust rahul olla, sest ka linnahalli lähedal asuva Domina Ilmarise täitumus paranes ning huvi kasvab." Domina Tallinna hotellides Ilmarine ja City ööbis veebruaris 7954 inimest 38 riigist, mis on 2650 inimese võrra rohkem kui mullu samal ajal. Jaanuari ja veebruari jooksul ööbis hotellides 11.489 inimest.

Domina Ilmarise hotelli külastajatest 23 protsenti olid veebruaris pärit Suurbritanniast, 13 protsenti Venemaalt, 12 protsenti Soomest ning üheksa protsenti Eestist ja Saksamaalt.

Domina City hotelli külastajatest 26 protsenti olid pärit Soomest, 22 protsenti Suurbritanniast, üheksa protsenti Norrast ja kaheksa Venemaalt.

Domina Hotels & Resorts hotelliketti kuulub maailmas 48 hotelli, neist kaks asuvad Tallinnas. Aprillis avab hotellikett uue hotelli Domina Plaza Riga Riia kesklinnas.

BNS

Uudiste arhiiv