Otepää suvi tuleb koos lendava autoga

25.04.2013
23. maist kuni 2. juunini toimuvad Otepää-Palupera piirkonnas rahvusvahelised motovarjurite võistlused, mis lõpevad 1. juunil üllatusterohke lennushow’ga Tehvandi staadionil, kus Otepää taeva all saab näha lendavat autot.

Lennushow eestvedaja, Paap Kõlar, kes ka ise üritusest aktiivselt kaasa lööb, sõnas, et sellel aastal tasub kohale tulla juba veidi varem, kuna alates kella 17st on võimalik uurida lähemalt motovarjurite ja lennumudelistide väljapanekuid Tehvandi staadioni peavärava esisel.

Huvitavamate masinate hulgas on nii mehitamata lennuaparaadid, suured kopteri- ja lennukimudelid, täismõõtmetes motovarjud, suured kahekohalised traigid ja isegi lendav auto. Niipea kui tuul piisavalt vaibub, alustavad oma etteasteid motovarjurid. Sissejuhatuseks tehakse endiselt auring Otepää kohal, kuid seekord märksa arvukamas rahvusvahelises koosseisus. Järgnevad staadionilt üle- ja läbilennud, demo- ja trikilennud staadioni kohal, serpentiinid, suitsud ja muud põnevat. Kindlasti paigaldatakse staadionile veerenn, et soovijatel oleks võimalik varbad lennul vette kasta, samuti keeglirivi, pallid koos korviga, suured täispuhutavad püloonid jm. atribuutikat.

“Selline nn. “parapark” pakub palju võimalusi ning kui aja- ja ilmaressurss vähegi lubab, peetakse otse publiku silme all maha väike Parapalli demovõistlus”, kinnitas Paap Kõlar. „Lõpetuseks lastakse õhku tohutu veekaar, mille alt püüavad osavamad piloodid läbi lennata ning kõige naelaks austab oma lennuga kohalolijaid lendav auto.“

Otepää Lennushow on külastajatele traditsiooniliselt tasuta ja oodatud on nii suured kui väikesed huvilised.

Lisainfot vaata SIIT

Uudiste arhiiv