Haapsalu Kultuurikeskuse kava 4.-15. oktoober

04.10.2013
Eesti Keraamikute Liidu näituse „Muda ja instinkt“ avamine
4. oktoobril kell 17.00 linnagaleriis


Seekordsel aastanäitusel on keraamikute eesmärgiks spontaanne ja mänguline lähenemine oma põhilisele töömaterjalile - savile. Näituse toimumiskoht, Haapsalu, pakub oma väärika mudaajalooga heldelt võimalusi leidmaks seoseid savi ja muda vahel.

Nende kahe lähedase ürgolluse salapärased aastatuhandetepikkused settimised sobivad hästi sümboliseerima inimteadvuse hämaraid hoovusi, mille sügavamais kihtides peituvad organismi esmastest bioloogilistest vajadustest tingitud käitumismustrid ehk instinktid.

Loe edasi SIIT

Film "Free Range"
6. - 8. oktoobrini kell 19.00
Pilet 3 €


Veiko Õunpuu lavastajakäe all valminud „FREE RANGE - Ballaad maailma heakskiitmisest” (stsenaarium Veiko Õunpuult ja Robert Kurvitzalt) on lugu algajast kirjanikust, kes oma tüdruku raseduse tõttu peab väga kiiresti otsustama oma koha üle ühiskonnas, määrama oma suhte sellesse. Aga ühiskond ja selle institutsioonid näivad mehele läbinisti baseeruvat valele ja kodanlik elu näib olevat täiesti ebainimlik ja ahistav.

Loe edasi SIIT

Etendus "Tule tagasi, Gabriel!"
Vana Baskini Teatri etendus
9. oktoobril kell 19.00
Piletid 12 ja 10 € eelmüügis kultuurikeskuse kassas ja Piletilevis


Lavastaja: Lasse Lindeman (Soome)
Kunstnik: Jaak Vaus
Osades: Anne Paluver, Ene Järvis, Agnes Aaliste ja Jüri Aarma
Autor: Mika Waltari (Soome)
MIKA WALTARI (1908 - 1979) oli üks viljakamaid ja mitmekülgsemaid Soome kirjandusklassikuid, Nobeli kirjanduspreemia laureaat. Ta on viljelenud praktiliselt kõike, mida kirjanduse vallas viljeleda saab: luuletustest ja näidenditest novellide ja romaanideni. Rahvusvaheliselt tuntuks sai ta romaaniga "Sinuhe, egiptlane", mida on tõlgitud neljakümnesse keelde, kaasa arvatud eesti.

Loe edasi SIIT

Film "Kertu"
13. - 15. oktoobrini kell 19.00
Pilet 3 €


Pärast jaaniõhtut kaob Kertu (Ursula Ratasepp) jäljetult. Terve naise perekond satub paanikasse, sest Kertut peetakse tagasihoidliku ja kinnise loomuse tõttu ullikeseks. Pärast pikki otsinguid leitakse Kertu alkoholilembese naistemehe Villu (Mait Malmsten) kodust voodi all hirmunult värisemas. Eelarvamuste küüsis külarahvas tõukab Villu enda seast välja, süüdistades teda naise ärakasutamises. Mis toimus sellel öösel aga tegelikult? Tasapisi lahtirulluv tõde on jahmatavam, kui keegi arvata oskab.

Loe edasi SIIT

REKY etendus "Sööbik ja Pisik"
14. oktoobril kell 11.00
Pilet 5 € eelmüügis kultuurikeskuse kassas


Lavastaja Kadri Paldra
Muusika Ertz
Tantsud Ulrika Tolberg

Miks on vaja kaks korda päevas hambaid pesta, miks tuleb palju juurvilju süüa, miks peab maiustusi võimalikult vähe sööma?

Seda kõike saavad teada lapsed tulles etendust vaatama,loo tegevus toimub hamba sees, kus elavad kaks kummalist tegelast Sööbik ja Pisik,kes ülekõige armastavad magusat süüa ning lulli lüüa.

Loe edasi SIIT

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv