Phil Collins esineb sügisel Tallinnas

06.04.2005
Ameerika tippmuusik Phil Collins lisas oma käimasoleva kaheaastase kontsertturnee kavva ka esinemise Tallinnas. Collins astub Rocca al Mare hallis üles 16. oktoobril – päeval, mil Eesti valib kohalikke omavalitsusi.



Kontserti korraldava firma BDG juhi Peeter Rebase sõnul on see üle 30 aasta muusikaäris tegutsenud Collinsi hüvastijätuturnee. «Pole saladus, et muusik maadleb kuulmishäiretega, mistap’ on ta otsustanud selle tuuri järel avalike esinemistega hüvasti jätta,» rääkis Rebane.

BDG jõudis Collinsiga kokkuleppele kuu aega tagasi. Korraldaja hindab sajaliikmelise kaaskonna ja kümneliikmelise bändiga reisiva rokitähe siinset esinemist kalleimaks, mis Baltimaades eales korraldatud. «Ma ei taha numbritest rääkida, kuid selle kategooria artisti siiatoomine läheb maksma ligi kaks korda rohkem kui näiteks Lenny Kravitzi staadionikontsert,» sõnas Rebane.

Phil Collinsi šõule müüakse 6000 piletit, millest enam kui pooled on seisukohad. Postimehele teadaolevalt võib Collins kaaluda Balti riikides ka teise kontserdi andmist.

Postimees

Uudiste arhiiv