HOTELL ECOLAND SAI KOLMETÄRNIHOTELLIKS

16.07.2005
2005. aasta juuli alguses anti Hotellile Ecoland pidulikult üle kolmetärnihotelli staatus, mis kinnistab majutusasutuse kvaliteeti ja usaldusväärsust.

Hotelli Ecoland juhataja Rael Keski sõnul on tegu väga positiivse sündmusega, mida hotellis juba ammu oodatud. Kolm tärni on tema sõnul garantii, mille alusel kliendid endale ööbimiskoha valivad. Siiski ei saa loorberitele puhkama jääda ning hotell Ecoland on pidevas muutumises ja arengus, saavutamaks veelgi kõrgemat kvaliteeti ning sügavamat usaldust klientide ning ka partnerite silmis.

Pirita aedlinna rahulikus keskkonnas paiknev Hotell Ecoland asub vaid viieteistkümne-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast, kaunis liivarand on hotellist suisa kiviviske kaugusel.

2005. aasta augusti keskpaigaks planeerib Hotell Ecoland uute pakettidega turule tulemist, mis on suunatud nii sise- kui ka välisturistidele.
Käesoleva suve jooksul lisandub Hotelli Ecoland senistele teenustele ka SPA ning Eestis unikaalsed Evpotooriast sissetoodud mudaga ravivõimalusi. Kolme EL riigi sõltumatud komisjonid on andnud oma ekspert arvamuse ja leidnud, et Evpotooriast (Kaukaasiast) ammutatav muda on oma näitajate poolest tunduvalt efektiivsem, kui tänini parimaks peetud Surnumere muda. Sügisest käivituvad hotellis mitmed Eestis seniolematud eksklusiivsed teenusepaketid.
Uudsena avab uksed ka vana-vene restoran.

Hotell Ecoland ootab kõiki külalisi ja kliente, kel soov oma puhkus rahulikus ja pingevabas keskkonnas veeta. Suveperioodiks on hotellis veel piisavalt vabu kohti ööbimiseks, mistõttu ei tohiks kellelgi tekkida probleeme meeldiva majutusvõimaluse saamiseks. Kolm tärni hotellil tõestavad, et Ecoland on külastamist väärt nii üksi, perega kui sõprade-tuttavatega.


Lisainfo:

Rael Kesk
Juhataja
Hotell Ecoland
rael@ecoland.ee
566 65557
www.ecoland.ee

Uudiste arhiiv