Hotelweb OÜ

score

5.0

Latest review:

"Tore, et pakutakse teenust teater+ööbimine. Eriti mõnus kasutamiseks, kui oled teisest linnast ja koju minekuga kiiret pole.Saab... (5.0)" Write a review

Skicka e-post

Skicka e-post

Write a review

Reviews

y57
Rating: 5.0

Tore, et pakutakse teenust teater+ööbimine. Eriti mõnus kasutamiseks, kui oled teisest linnast ja koju minekuga kiiret pole.Saab rahulikult teatrit nautida, õhtul sobiva restorani leida , mis võib koguni samas majas olla, hommikul piisavalt puhata ning hommikusööki kohaeal nautida. Ruumid puhtada ja piisavalt privaatsed. Aitäh, Villa Wesset! (31.10.2010)

Külli Mahla
Rating: 5.0

Võimalik valida erinevate pakkumiste vahel ja eraldi broneerimistasu ei pea maksma.Meie ööbisime Tallinna vanalinnas, saime käia ka saunades ja basseinides, hommikusöök jne.-jäime väga rahule! (30.10.2010)

Toomas
Rating: 5.0

Minu poolt parimad soovid www.hotelliveeb.ee meeskonnale! Tõsiselt mugav, kasutajasõbralik ja lihtne broneerimissüsteem on tehtud! Kuna oma igapäevatöös puutun kokku tihti sellega, et pean ettevõtte töötajatale majutust broneerima, siis selline "abimees" on mu elu ikka mitu korda lihtsamaks teinud.. Lisaks teenin broneeringute pealt preemiapunkte, mille eest olen korduvalt saanud endale tasuta puhkust osta. Superlux! (19.07.2010)

De som besökte "Hotelweb OÜ", tittade även på