Balthasar Küüslaugurestoran

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Balthasar Küüslaugurestoran / Tutvustus

1999. aastal avati Tallinna vanalinna südames Raekoja platsil Raeapteegi hoones Eesti esimene küüslaugurestoran Balthasar. Oma iseäraliku menüü ja interjööri tõttu võitis Balthasar koheselt rahva poolehoiu. Aristokraatliku õhustikku aitavad rõhutada keskaegsele hoonele kohane puidust interjöör ja eriti õnnestunud restauratsioon. Restorani akendest avaneb suurepärane vaade otse Tallinna Raekojale.


Menüüs, nagu koha nimigi reedab on komponentidest aukohal küüslauk. Alates eelroast kuni magustoiduni, saab valida erinevate küüslaugu tugevusastmete vahel. Loomulikult pole unustanud ka neid kes ei söö küüslauku.

Oma nime sai restoran kuulsa krooniku ja kirjaniku Balthasar Russowi järgi, kes elades selles hoones kirjutas "Liivimaa Kroonika", mis valgustab eesti elu ja sündmusi 12. sajandist 16. sajandini. "Liivimaa kroonika" on tänaseni üks peamisi tolle aja eesti kultuuri ja jalugu käsitlevaid teoseid. Raeapteegi hoone on erakordne, kuna seal asub Euroopa vanim tänaseni tegutsev apteek. Esimesed teated Raeapteegi kohta pärinevad aastast 1422. Sümbioosi ajaloost ,õhustikust, meeldivast teenindusest ja loomulikult hurmavast toidust on see, mille tõttu ei tohiks jätta külastamata küüslaugurestorani Balthasar.

Tere tulemast restorani Balthasar !

Balthasar Küüslaugurestoran / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega