Kaisma Matkarada

Pärnumaa

skoor

4.0

Viimane kommentaar:

"Järve pindala on 1,2 ruutkilomeetrit ja matkarada selle ümber ainult 1,3 kilomeetrit? Pindaala võib küll 1,2 km2, aga ümbermõõt on... (4.0)" Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Kaisma Matkarada / Tutvustus

Põhja-Pärnumaal asuv Kaisma Suurjärv on 1,2 km² suurune rabajärv. Temaga on ühenduses rabade keskel asuv Kaisma Väikejärv ning nende kahe järve vaheline ala on ehedaks näiteks puutumatust loodusest.

1,3 km pikkune terviserada kulgeb ümber Kaisma Suurjärve, saad nautida järve äärset ilu, raba- ja metsakeskkonda. Osaliselt laudteedel kulgeva raja kaardi leiad selle algusest. Rajale jääb mitmeid loodust tutvustavaid infotahvleid ja vaatetorn.

Järve äärsest puhkealalt saad laenutada paadi ning minna järvele sõudma. Samuti saad seal ööbida ja teha sauna, telkida või peatuda karavaniga.

Avatud ööpäevaringselt. Kaisma terviserada külastamine on tasuta.

Kaisma Matkarada / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 4.0

Järve pindala on 1,2 ruutkilomeetrit ja matkarada selle ümber ainult 1,3 kilomeetrit? Pindaala võib küll 1,2 km2, aga ümbermõõt on kindlasti suurem. Käisime selle ringi läbi 2,5 tunniga ja väga palju tee peal ei passinud. Kahjuks pidime inimeste uskumatut rumalust kohtama: lõkkeasemetele oli jäetud tühjaks söödud-joodud taara. Kas need inimesed ise tahaksid oma vorste selle plasträmpsu peal grillida või haisva lõkke ümber istuda? Jaksatakse täispakendid kohale tuua, siis võiks ju jaksata ka tühjad pakendid minema viia. (11.07.2014)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Kaisma Matkarada", vaatasid ka