Kaisma Matkarada

pisteet

4.0

Latest review:

"Järve pindala on 1,2 ruutkilomeetrit ja matkarada selle ümber ainult 1,3 kilomeetrit? Pindaala võib küll 1,2 km2, aga ümbermõõt on... (4.0)" Arvioi

Lähetä sähköposti

Kaisma Matkarada / Esittely

Pohjois-Pärnumaalla sijaitseva Kaisman Suurjärvi on 1,2 km² suuruinen rämejärvi. Siihen on yhdistynyt rämeiden keskellä sijaitseva Kaisma Väikejärvi ja näiden kahden järven välinen alue on hyvä esimerkki koskemattomasta luonnosta. 1,3 km pituinen kuntopolku kulkee Kaisma Suurjärven ympäri, voit nauttia järven kauneudesta, räme- ja metsäympäristöä. Osittain pitkospuita pitkin kulkevan reitin kartan löydät sen alusta. Reitin varrella on useita luontoa esitteleviä infotauluja ja näkötorni. Järvenrannalla olevalta loma-alueelta voit vuokrata veneen ja mennä soutamaan järvelle. Voit myös yöpyä ja saunoa, telttailla tai pysähtyä siellä matkailuauton tai -vaunun kanssa.

Kaisma Matkarada / Galleria

Lähetä sähköposti

Arvioi

Arvostelut

Arvio: 4.0

Järve pindala on 1,2 ruutkilomeetrit ja matkarada selle ümber ainult 1,3 kilomeetrit? Pindaala võib küll 1,2 km2, aga ümbermõõt on kindlasti suurem. Käisime selle ringi läbi 2,5 tunniga ja väga palju tee peal ei passinud. Kahjuks pidime inimeste uskumatut rumalust kohtama: lõkkeasemetele oli jäetud tühjaks söödud-joodud taara. Kas need inimesed ise tahaksid oma vorste selle plasträmpsu peal grillida või haisva lõkke ümber istuda? Jaksatakse täispakendid kohale tuua, siis võiks ju jaksata ka tühjad pakendid minema viia. (11.07.2014)

Yritys liittyy seuraaviin toimialoihin

Kaikki katsoivat "Kaisma Matkarada" katsoivat myös