TopTours alustab otsereise uude sihtkohta - Madeirale

27.01.2010
Eesti reisikorraldaja TopTours alustab 12. veebruarist otselendude pakkumisega uude puhkesihtkohta – Madeirale. Reiskorraldaja on sõlminud lepingu Madeira Turismiametiga, et tutvustada Eesti puhkajale uut ja põnevat talvesihtkohta.

Esimene tšarterlend Madeirale toimub 12. veebruaril ning jätkub igal reedel kuni hooaja lõpuni 23. aprillil 2010. Reisid sihtkohta algavad uuesti sügisperioodil ajavahemikus 18. september kuni 21. november 2010, ka plaanitakse lende jõulu- ja aastavahetuseperioodil. Lende opereerib SmartLynx Airlines.



„Meil on hea meel tõdeda, et huvi sihtkoha vastu on olnud võrdlemisi kõrge,“ kommenteerib Katri Kaupmees, TopToursi tegevjuhi asetäitja. „Oleme koostöös Madeira Turismiametiga käivitanud suuremahulise reklaamikampaania, et teavitada meie elanikke uuest sihtkohast. Praeguseks on esimene lend Madeirale peaaegu välja müüdud,“ täiendas Kaupmees.


“Imekauni loodusega Madeira saar sobib suurepäraselt eestlastele uueks lemmiksihtkohaks,“ sõnab Mrs. Raquel França, Madeira Turismiameti tegevjuht. „Saare subtroopiline kliima pakub häid võimalusi puhkuse veetmiseks talveperioodil, mil ilmad Eestis võivad olla heitlikud.“



„2/3 saarest on kaetud UNESCO maailmapärandi nimistusse kuuluva metsaga, kuhu saab minna matkama või lihtsalt liigirikast loodust imetlema. Samuti on saarele omaselt külastajate hulgas populaarsed veega seotud tegevused, näiteks paadireisid, kus tihtipeale on näha delfiine ja vaalasid. Saarel leidub vaatamisväärsusi ka kultuuri- ja ajaloohuvilistele, samuti ei pea pettuma gurmeereisijad, sest lisaks maitsvale toidule tasub proovida ka kohalikke dessertveine. Majutus- ning teeninduse tase Madeiral on Põhjamaa kliendile meelepäraselt kvaliteetne ja euroopalik,“ lisab Raquel França.



Madeira koos tütarsaare Porto Santoga asub Atlandi ookeanis ca 600 km kaugusel Aafrika rannikust. Saarel valitseb Vahemereline kliima, kus talveperioodil on ilm niiske ja pehme ning suvel ei ole liiga kuum. Merevee temperatuur kevad- ning sügisperioodil on keskmiselt +22C. 828 km2-suuruse saare pealinn on Funchal, elanike arv 245 806. Rahaühikuna on käibel euro. Riigikeelena räägitakse saarel portugali keelt, kuid turismipiirkonnas saab hästi hakkama ka inglise ja saksa keelega.



Reisikorraldaja Top Tours on asutatud 2003. aastal. Viie tegevusaasta jooksul on ettevõttel olnud enam kui 77 000 klienti. Top Toursi pakutavate sihtkohtade seas on Egiptus (Sharm el Sheikh, Dahab, Nuweiba, El Gouna, Hurghada, Taba), Israel (Eilat), Dubai, Maroko, Tuneesia, Kreeta, Korfu, Sitsiilia, Napoli, Lido di Jesolo ja Veneetsia, Sloveenia, Horvaatia, Montenegro, Türgi, Küpros, Cannes ja uue sihtkohana Madeira. Ettevõtte 2009. aasta 9 kuu käive oli 77 845 000 krooni . 2008. aastal oli ettevõtte käive 88 765 248 krooni. Top Tours koos tütarettevõttega Klik Top annab tööd 23 inimesele


Lisainfo:
Katri Kaupmees, tegevjuhi asetäitja
katri@toptours.ee, tel. +372 627 5656,
http://www.toptours.ee



skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv