Tervitused Biorest!

17.11.2010
20.oktoobril pidasid tuntud koolitaja Katrin Aedma ja meie India Champi massöör Vicky maha ühe vahva ja lõbusa India stiilis pulmapeo.Meie Hardiga ja veel meie kandi mustlastantsijad olime ka seal osalised ning pilte sellest üritusest näetesiit.

Samal päeval ilmus Katrini uus raamati 14 päeva Goas, mis on Indiast huvitatule ja sinna sõita planeerijale ütlemata tore ja vajalik lugemine. Raamat on meil müügil soodushinnaga 200-/norm. 275-/ Järel on veel 6 raamatut, nii et kiirusta.

Katrini esimene üllitis Mina ja Mehed on samuti soodushinnaga 150- saadaval.

Olen käinud veel mitmetel huvitavatel koolitustel ja sealt saadud teadmisi tahan jagada ka Sinuga. Võta veidi aega seda lugeda.

1.Maailamkuulus Lactobakteri isa mikrobioloog Yves Delatte tegi väga lihtsalt selgeks meie organismi immuunsüsteemi toimimise ja tema lauset 80% immuunsüsteemist on meie soolestikus, kasutab Actimel oma toodete reklaamimisel. Kuidas need bakterid ja ensüümid meid toetavad ja kui oluline on jämesoole seisund, selle kohta saate enam infot siit.
Kõik Yves Delatte loodud bakterite ja ensüümide segud on Biores saadaval ja juba väga paljud on neist abi saanud oma terviseprobleemide lahendamisel. Müügil on ka suur jämesoole kaart, kus on välja toodud kõikide organite mõjualad.
Huvitav on seegi, et kui mingi organ on haige, siis jämesooles on tema mõjuala moondunud ja kui probleemiga kohe ei tegeleta, siis kahjustub ka samas alas olev teine organ.

Näiteks mandlite väljalõikamine või pidev angiini põdemine võib kahjustada ka silmi. Pidev kõhukinnisus toob aga kaasa eesnäärme proleemid meestel ja munasarjade, emaka ning rinnanäärmete probleemid naistel. Sellepärast on väga oluline jälgida seda, et me käiksime ikka iga päev kakal. Ja eriti tuleb jälgida seda laste puhul. Kui Sul on selle teema kohta rohkem huvi, siis võime organiseerida ka koolituse, kus Biolatte Eestipoolne esindaja Vahur Vollmann tuleb meile sellest rääkima. Anna teda kui oled huvitatud. Kõhukinnisus on tõsine tervise häda ja sellega tuleb tegeleda. Parim ravi on liikumine ja taskaalustatud toit. Punane peet, hapu kapsas, Helluse keefir ja tervislikud õlid aitavad väga palju.
Teadmiseks veel nii palju, et keel on hea info allikas, mis näitab nii bakterite kui ka oluliste organite tasakaalu.
Kuid need oli teised koolitused, kus ma käisin.
Keelediagnostika ja toitumisteraapia alused koolitused Annely Sootsi Tervisekoolis Tartus.
www.vianaturale.ee

Kui meie silmad on hinge peegel, siis keel on keha peegel ja seda on teadnud ravitsejad juba aastatuhandeid. Paljude tervisehädade tunnused ilmuvad meie keelele enne, kui seda füüsiliselt tunneme. Seetõttu oleks soovitav enda ja eriti laste keelt aeg ajalt hommikuti peale ärkamist vaadata ning kui leiate sealt palju kattu või imelikku värvust, siis viitab see soolestiku või mõne organi probleemile. Ka suust tulev ebameeldiv lõhn ei ole ainult hammaste probleem. Veidi täpsema selgituse leiad siit.

Meie Kaaniravi patsientidel oleme jäginud ka keelt ning neil kel on palju kattu hakkab vererõhk alanema ja üldine seisund kiiremini paranemasiis, kui katt hakkab vähenema s.t soolestiku töö paraneb.Seetõttu ei tohigi teha ei neeru ega maksa puhastamist enne kui soolestik on puhastatud ning seal on piisavalt vajalikke baktereid.

Kuna antibiootikumid suudavad hävitada väga suure osa soolestiku mikrofloorast, siis tuleb seda hakata juba ravi ajal ja peale seda kiiresti taastama. Vajalik päevane bakterite annus on 10 miljardit. See on nagu uus külv peale põllu kündmist. Kui vilja ei külvata siis hakkab kasvama vaid umbrohi. Vajalik on Sul teda ka seda, et lastel ja täiskasvanutel ning eakatel on vajalikud erinevad bakterite kooslused, seetõttu on olemas eraldi priobioootikumid lastele ja täiskasvanutele.
Nüüd on meie Biores saadaval ka prebiootikumid ja teised A.Vogeli poolt väljatöötatud tervise tooted kaasaarvatud väga tõhus Punase päevakübara tinktuur, mida võib tarvitada terve pere, et hoiduda gripist ja teistest viirusnakkustest.
Väga võimas on ka Vivasanis väljatöötatud greibi seemne ekstrakt.

Kui sa arvad, et pääsed gripist vaktsineerimise teel, siis mõtle hästi järele ja kui seda tegema lähed ja lenne veidi infot vaktsineerimiste kohta netist ja raamatust. Ma ei ole 100% vaktsiinide vastane, sest näteks puuk entsefaliit on meie peret ka tabanud, kuid iga aasta lasta süstida endasse ja veel eriti lastesse üha uusi antikehasid koos elvhõbedaga, mis on aeglaselt tappev mürk- paneb ikka mõtlema. Kui seda teed, siis pead olema absoluutselt terve ja isegi väikest nohu ei tohiks olla.
Kui aga ikkagi gripp kummitama tuleb, siis jää koju, sest siis sa hoolid teistest ja ei nakata neid. Joo palju, ära koorma oma organismi toiduga vaid joo smuutisid ja kui tahad kiiresti paraneda, siis võta topeltannused ehk.2 kapslit 3x päevas. Sipelgapuu koort/Pau DÀrco/ või Musta pähkli lehti või Greibi seemne ekstrakti. Samuti meili lõpus toodud Veera tervisesegu. Ole teki all ja lase enda eest hoolitseda. Ka laps tuleb kohe koju jätta ja lasteaeda või kooli võib ta minna alles siis, kui päris terve on. Nii et hoia ennast ja hooli lähedastest. Samuti ära unusta ka erinevaid ravimteesid ja meie oma aedadest ja metsadest pärit marju, mis on imelised tervendajad. Mustikas, jõhvikas, vaarikas, pohl, kibuvits, mustsõstar jne.

Loodan ja usun, et oled siiani terve ja rõõmus olnud, sest suvel oli piisavalt päikest ja said ennast ka palju karastada. Ära siis nüüdki jää tubaseks, vaid viibi nii palju kui võimalik värskes õhus ja käi basseinis ujumas. Kui masendus peale tuleb, siis D vitamiin on see, mis meid aitab ning mille puuduse käes meist 75% vaevlevad.
Seda saab päikesest ja häda pärast ka solaariumist. Meie Biores on ka valgusravi lamp, mille 15 min. protseduur aktiveerib käbinäärme tööd ning parandab oluliselt meeleolu ja kogu organismi seisundit. Ka D3 vitamiin on meil saadaval kui tunned, et miski ikka ei aita, siis veel veidi nõuandeid siit. Mina sain oma väga tõsistest terviseprobleemidest/ psoriaas ja algav artriit/ lahti alles Egiptuses .Aitas siis ju ainult päike, soolane vesi ja aluseline toit ning stressivaba keskkond. D vitamiini kohta on ilmunud põnev teaduslike põhjendustega raamat D vitamiini revolutsioon, mida just eelmisel nädalavahetusel huviga lugesin ja Sullegi soovitan.

Ja lõpetuseks tahaksin Sulle tsiteerida filmist Söö, palveta, armasta Bali ravitseja sõnu. NAERATA, ÕPI NAERATAMA MAKSAGA

Mida see tähendab? Kuna maks on stressi organ, siis tõeliselt südamlikult ehk maksast naeratada saad sa vaid siis, kui sa liialt ei muretse ja tunned rõõmu igast hetkest ning igast inimesest, kes Sinu ellu tulevad. Ole õnnelik tänases päevas.

Ja lisaks üks talvine ravitseja Veera hea tervise retsept.

200 gr. küüslauku
300 gr. sibulat
500 gr. jõhvikaid
Purusta need ja sega kokku ning jäta külmkappi seisma 24 tunniks.
Seejärel lisa juurde 1 kg mett. Sega ja pane väikestesse purkidesse ning hoia kümkapis.
Võta iga päev 2-3 teelusikatäit ja sa saad hulgaliselt vitamiine, mineraale, aminohappeid, antioksüdante jpm.
Kingi paar purgitäit ka sõpradele, lähedastele koos sooja kallistusega ja iga kord kui nad purgi avavad, tuleb neile meelde, et sa hoolid neist.
Ka meie hoolime Sinust ja soovime, et oleksid terve ja õnnelik ning kui abi vajad, siis oleme Sinu jaoks ikka olemas.

Päikesliste tervitustega
http://www.biore.ee/

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv