Tervitused Biorest!

16.03.2011
Kas oled juba kuulnud, et meil on uus spetsialist tööle hakkamas. Terapeut-nõustaja Marina Vou tegeleb kolmapäeviti tervise taastamisega, teeb massaaze ja jagab häid õpetusi ning soovitusi.

Teisipäeviti saab taas India peamassaazi nautida, seda teeb Vicky parim õpilane Kaja Kruup. Kui tunned, et juuksed tuhmid ja lahti, pea valutab ja kael kange, siis pane end kirja. Hind 18€

Päikesekuivatatud Goji/Hiina taralõnga/ marjad on meil taas müügil. Ja need on väga hea maitsega. Ka on saadaval hea energia taastajad Maca pulber ning Graviola pulber- eriti soovitatud diabeetikutele.

Ka on meil nüüd rohkem gluteenivabu tooteid ja erinevaid määrdeid- võideid pähklitest. Eriti pop on Tahini meresoolaga. See on purustatud seesamiseemnete segu, mis meenutab maitselt halvaad, kuid on soolane.

Sel kevadel on ülimalt populaarsed idandid. Kui tahad ka ise proovida, siis on meil olemas nii idandamisnõud kui ka erinevad teraviljad ja idandamissegud.

Saime kätte ka suurema portsu tervisejalatseid, ning kui tahad saada endale mõnusaid ja tõesti kvaliteetseid jalatseid, siis tule proovima.

Ja ära siis unusta ka organismi puhastamist.
Parim aeg on nüüd alustada 25. märtsil. Mina teen seda kaanide ja Coral Clubi Kolovada programmiga. Proovisin eelmisel aastal Kolovada kaks nädalat kestvat programmi ja väga mõnus ning lihtne oli seda teha. Need protseduurid on mind nii palju aidanud, et viimasel kahel aastal olen psoriaasist prii. Psoriaasi puhul on tõesti kõige tähtsam maksa pidev puhastamine ja toetamine.

Ka on meil õnnestunud hankida Kartalini salvi pealemäärimiseks. Kui seda ka ise soovid, siis anna teada, et saaksime tellida.

Psoriaasi liit on valmis Rakveresse ka oma rakukest looma ning kui sul on mõni tuttav, sugulane, kes seda salalikku ja piinavat haigust põeb, siis las ta saadab oma kontaktandmed info@biore.ee, et saaks järgmine kord kutse üritusele saata. 26.märtsil on Psoriaasiliidu konverents ja ma tahaksin ise ka sinna kohale minna.

Saadan Sulle veel ühe kutse Tartusse Annely Sootsi juurde konverentside sarja „Toidus peituv ravi“ neljas konverents mis toimub 6.aprillil, kus olen ka ise korduvalt käinud ja iga käimine on enam kui 100% kasuks tulnud. Kui on soov tulla siis anna teada. Konverentsist lähemalt loe siit.

Plaanis ka oma stuudios üks toidu tegemise üritus organiseerida. See toimub 5 aprillil ja tegu on väga põnevate maitsvate toitudega sojast, macast, goji marjadest jne. Kohtade arv on meil piiratud, nii et kui tahaksid tulla ,siis anna juba varakult teada. Osavõtu tasu on 7€

Parimate soovidega, Mare ja Hardi Biore Tervisestuudiost

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv