Jõulutervitused Biorest!

14.12.2011
Juba ongi aasta läbi. Loodan, et oled ikka hea tervise juures ja võid õige pea veidikeseks aja maha võtta.

Alates detsembrist oleme avatud iga kuu 2. laupäeval kella 10-14.00-ni. Meie viimane tööpäev sel aastal on 23. dets. kella 16.00-ni. Uuuel aastal alustame taas kolmapäeval 4. jaanuaril.

Uudisena saate meilt nüüd ka imehead koduleiba, mille on küpsetanud Ülle. Sisaldab rukkijahu, linnaseid, naturaalset juuretist, lina-ja seesamiseemneid, soola-suhkrut. Tule maitsma. Kui soovid, siis valmistab Ülle Sulle ka ilma suhkruta leiba.

Kui soovid midagi teistsugust oma lähedastele kingituseks, siis astu läbi. Meil on ikka midagi uut ja tervislikku.

Kui Te ei leia sobivat kingitust, siis meie kinkekaardi eest saab Sinu hea sõber või lähedane pereliige nautida erinevaid protseduure või diagnostikat teha. Kinkekaarte on võimalik saata ka kingitusena otse kingi saajale. Vahel saab ka tervist kinkida, teadupärast osta seda ju ei saa.

Meilt võid saada unikaalseid ja kunstipäraseid käsitööna valminud Paperblanksi kalendermärkmikuid ja külalisteraamatuid. Kõik märkmikud on meeldejääva kujundusega.

Dr. Haushkalt saabusid kingikarbid roosi kreemi ja naopuhastuspiimaga ning küüntehoolduse komplekt. Dr. Haushka detsembri uudiskirja saad lugeda SIIT.

Igaks juhuks võiks Sul kodus olla Sipelgapuu Koort -PauDarcot, kui juhtumisi mingi viirus hakkab kimbutama ja Kolloidhõbedat, et ruttu nohust ja kähedast kurgust jagu saada.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv