Suvine tantsustuudio Rotermanni väljakul!

13.06.2012
Koostöös parimate tantsuõpetajatega ja teiste andekate liikuvkunsti esindajatega toimub Rotermanni Väljakul asuval vabaõhulaval iga päev kuni augusti lõpuni suvine tantsustuudio, millest leiab igaüks kindlasti endale sobiliku, et midagi uut ja loomingulist õppida. Allpoolt leiad erinevad stiilid, õpetajad ja ka töötubade toimumisajad. Tööinimestele sobivad õhtused tantsulise joonega trennid nagu zumba või salsa salsa, noorematele aga päevased hiphopi, breigi või house' tantsutreeningud. Pane kindlasti tähele, et kuna lava, millel enamik trennidest toimuvad, pole just kõige suurem, siis on osalejate arv per toimumiskord piiratud st. eelregistreerimine on vajalik.

REGISTREERIDA SAAD END NUMBRIL: 5228687 VÕI MEILITSI DANCECLUB@ARTLAND.EE

HIPHOP/MJ STYLE
JENE WALKER (US, DANCEACT STUDIO)


Jene Walker alustas tantsijakarjääri 18aastaselt Hawaiil. Hiljem suundus Texasesse, Houstonisse, tantsides aastal 1988 sealsetele korvpalliklubidele Houston Comets ja Houston Rockets. Töötanud erinevate maailmakuulsate artistidega nagu Destiny's Child, Brian McKnight, Pink ja Brandy. Osalenud mitmetes teleshow'des - The Grind(MTV), National Body Challenge (Discovery Channel), Too Legit (VH1), The MC Hammer Story ning 2006. aasta hooaja So You Think You Can Dance saates. Andnud suure panuse tantsukompaniile Dance Force Productions aastatel 1999-2004 (Houston, Texas). Tallinnas õpetab Jene Danceact stuudios hiphopi.

T, N 14.00 HIPHOP
K, R 14.00 MJ STYLE

5 EUR / trenn, 35 EUR / 10 trenni pilet
Kohtade arv piiratud!


BREAK/HOUSE
MAREK VETIK (EST, TANTSUGEEN)


Tõsisemalt hakkas Marek tantsimisega tegelema aastal 1998 kui läks esimest korda breaktantsu trenni. Juba järgneval aastal võitis ta oma esimese võistluse, kus osalesid selle ala parimad (Battle Atlantises, Tartu). Sellest ajast kuni tänapäevani on ta oma crew’dega (Old City Breakers, Submission, OFC) ning ka soolotantsijana võitnud hulgaliselt nii kodumaiseid kui ka rahvusvahelisi v6istlusi. Nimetame vaid mõnda: Battle of Est (kolm aastat jarjest), Scandinavian Superjam, Maximum Rampage Luxemburgis, Floor Warz Taanis (2 koht), Riga Open, Battle of the Year Scandinavia jpt.

Ühel hetkel tundis Marek, et breaktantsust jäi väheks, ja ta hakkas hakkas enda arendamiseks tegelema ka hiphop ‘i ja house’iga. .

Lisaks võistlustele on Marek tegelenud paljude erinevate tantsuprojektidega, koreograafia loomise, workshoppide ja trennide andmisega.

T 16.00 BREAKDANCE
K 16.00 HOUSE DANCE

5 EUR / trenn, 35 EUR / 10 trenni pilet
Kohtade arv piiratud!


ZUMBA
JORGE HINOIOSA, (Ecuador, Fiestalatina tantsuklubi)


Zumba treener Jorge on sündinud Ecuadoris ja tantsuga tegelenud kogu oma elu. Salsat ja Merenguet hakkas ta õpetama 1997 aastast Floridas osariigis USA-s, kuid 1999 aastal tuli Eestisse ja asus tööle Tartu Kultuuriülikoolis samal ametikohal. 2001 aastast elab Jorge Tallinnas. Salsarengue on nimelt Jorge poolt väljamõeldud tunninimetus ja sisu, seda kõike selle mõttega, et oleks lõbus trenni teha. Samuti on Jorge käinud üle Eesti igalpool esinemistel ja täiendab ennast pidevalt erinevatel koolitustel.

T 18.00
R 18.00

5 EUR / trenn, 35 EUR / 10 trenni pilet
Kohtade arv piiratud!


SALSA&KIZOMBA
PIRJE LAAGUS (EST, CORAZON SALSA)


Tantsib alates 1999 ja õpetab alates 2001 aastast. Pirje ehk PJ on üks esimesi salsa treenereid Eestis. Ta andis tunde Casa de Bailes aastatel 2006-2007. Algselt õppis salsat Miguel Verdecia (BailaBaila tantsukool Helsinki) ja Xavier Villegas käe all Tallinnas.

Trennidesse võite tulla partneriga või üksi. Algajate tundi võib tulla ilma eelneva tantsukogemuseta. Paaristantsutrennides vahetame partnereid, nende vahel, kes seda soovivad. Nii on õpiprotsess vahetum, kiirem ja lõbusam. Algajate trennidesse ootame neid noori ja täiskasvanuid, kes pole varem tantsinud. Algajad II e. improver sobib õpilastele, kes oskavad lihtsamaid kombinatsioone ja on omandanud elementaarsed juhtimise ja järgnemise põhitõed. Kesktaseme trennidesse tulles soovitavalt omada vähemalt poole aastast tantsukogemust.

T 19.00 SALSA SOLO 20.00 KUUBA SALSA 21.00 - 23.00 SALSA PARTY (TASUTA)
N 18.00 SALSA ALGAJATELE 19.00 SALSA EDASIJÕUDNUTELE

5 EUR / trenn, 35 EUR / 10 trenni pilet
Kohtade arv piiratud!


TULETANTS
Hellen Kraus & Kristi Marmor (EST, Tuletantsugrupp “Dragonels”)


Tantsutrupp Dragonels koosneb kolmest tulihingelisest püromaanist. Oma tulearmastust väljendavad nad läbi imekauni kunstivormi, milles ühenduvad põlevate objektidega manipuleerimine, tsirkuseelemendid ning tants. Aastast 2011 tõi nad kokku esinemine Tallinna Kultuuripealinna avatseremoonial ning sellest ajast alates astuvad nad üles erinevatel muusikaüritustel, firma- ja erapidudel.

K, R 16.00-18.00

5 EUR / trenn, 35 EUR / 10 trenni pilet
Kohtade arv piiratud!



KOHTUMISENI ARTLANDIS!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv