Artlandi Tänavakunstiväljak tõmbab suure peoga suveks otsad kokku!

30.08.2012
Sel reedel, 31. augustil tähistab Artland Suure Suvelõpu Galaga edukat tegutsemist kolme suvekuu vältel Rotermanni väljakualal.

Selle aja jooksul tõi vabaõhutingimustes tegutsev Artland suures mahus erinevat meelelahutust igas vanuses inimesteni - talendikonkurss artistidele, veiniõhtud tuntud tipplauljatega noorte esinejate toetuseks, suvised eri stiilidega tantsutöötoad noortele ja vanematele, lisaks presenteeris kohalikku eesti kunsti ja käsitööd välikülalistele ja tegi veel terve hunniku pisemaid ja suuremaid asju, mida kõiki kokku lugeda ei jaksagi!

Suve jooksul oleme tutvunud meeletult paljude toredate ja andekate inimestega, kes Artlandis käinud, mänginud, esinenud - on täiesti uskumatu, kui palju leidub väiksel Eestimaal andekust, loovust ja särtsakust!

Artland ei kao kuhugi - järgmisel suvel ootame teid kõiki avasüli taaskord Rotermanni väljakule!

NB! Kogu üritus on TASUTA!

Artlandi Suure Suvelõpu Galapäeva kava:

10.00 ja 11.20 Folkshow Professionaalse lavastaja käe all kokku pandud humoorikad pooletunnised show-rahvatantsu vahepalad, mis on mõeldud vaatamiseks nii väliskülalistele kui ka meile, eestlastele. Tule vaata, kuidas sakslased kiiruse peale kaerajaani tantsivad!

12.00 - 16.00 Suur Lastemaailm! Lapsi lõbustavad Pipi, Kalevi Draakonipoiss, erinevad muinasjututegelased ja Päris Jõuluvana: lapsed, salmid valmis! Kes salmi loeb, laulab või tantsib, saab kingiks jäätist, suhkruvatti või hoopiski komme! Lapsed saavad mängida erinevaid vahvaid võistlusmänge, joonistada, puhuda ülisuuri seebimulle, jagatakse õhupalle. Tegutsevad ka Lauri Viikna superstiilne karusell, hüppebatuudid, Vahva Klouni õhupallide meisterdamise nurk, soovi korral saab lasta teha näomaalinguid. Avatud on spetsiaalne lastekohvik. Kostümeeritud mudilastele on lisaks tasuta ka kõik atraktsioonid!

13.00 Lastemaailma pidulik avakõne! Tegevuste- ja mänguderohke nurgake on avatud nii suurematele kui väiksematele põnnidele ajaviiteks ja meelelahutuseks alates reedest iga päev.

19.00 - 23.00 Suure Suvelõpu Gala finaal, mis toob Teieni selle aasta Artlandi parimad palad suve jooksul toimunud üritustest, andekamatest andekamad artistid!

Artland Artist 2012 võitja valimine
Artland Band - suve jooksul Artlandis esinenenud muusikute superbänd!

19.00 Triinu ja Artland Band
19.30 Street Dance
20.00 Carina & Artland Band
20.30 Salsa & Bachata
20.45 Boogie Company & Lindy Hop dancers
21.45 Belly Dance
22.00 Artland Band
22.15 Dragonells tuletants
22.30 Soovilaternate õhkulaskmine
22.40 Artland Band
23.00 Lõpetamine

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv