Selle suve viimane tasuta sarja Pargimuusika õhtu

08.08.2012
Kolmapäeval, 15. augustil kell 18 toimub Männi pargis Mustamäe linnaosa 50. juubeli SIMMAN.

Jalakeerutuse muusikat teeb NUKUKOOR ja pillimehed (ansamblis süntesaator, basskitarr, kitarr, trummid, ka flööt ja viiul) dirigent REEDA TOOTS.

Nukukoor on dirigendi enda sõnul jazzupoole kaldu. Koori näo määravad huvitavad seaded, mis on paljuski Siim Aimla tehtud. Repertuaaris on aga ka teiste maailma džässilike vokaalansamblite nagu Kings Singers ja Rajaton lugusid.

Kontserdi Mustamäe-hõngu suurendab LOONE OTS, kes loeb katkendeid oma vastvalminud raamatust „Mustamäe valss“.

Publikul palume tulla 1960ndate aastate riietuses, parimale kostüümile auhind!

Loone Otsa elulooraamat "Mustamäe valss" kirjeldab autori Mustamäe-elu aastatel 1968-1984. Luubi all on uue elurajooni ehitamine, kesmise paneelmaja kirju elanikkond, pioneerielu, õpingud Eesti omaaegses suurimas koolis – Tallinna 37. keskkoolis, 1980. aastate poliitlise surve mõju noortele ja palju muud põnevat, mis keerleb valsitaktis ümber meie armsa Mustamäe. Kirjastus Petrone Print, sari "Aja lood". Ilmunud aastal 2012.

Koostöös Mustamäe Linnaosavalitsuse ja helifirmaga ProTone.

Piknikukontsertide sari on ühe seni unarusse jäänud, aga maailma linnades olulise ja kauni traditsiooni elustamine, mis algas Tallinn 2011 toel eelmisel suvel. Kahe aastaga on pargimuusika muutunud publiku lemmikuks, kusjuures rohkearvulised kuulajad on väga vabad ja loomingulised. Kes kuulab hardunult esinejate kõrval, kes mängib lastega, kes naudib looduse ja muusika koosmõju, kes suudleb, kes teeb abieluettepaneku (jah, ka selline plaan on olnud).

Kontsert on TASUTA!
Piknikukorv ja istumisalus kaasa.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv