Tallinna Loomaaed rõõmustab loomasõpru põnevate üritustega

02.05.2013
2013. aasta kevad-suvisel hooajal tähistab Tallinna Loomaaed 30. aastat Veskimetsas, toimuvad linnulauluõhtud ja hilisõhtused ekskursioonid, kuulata saab kontserte, näha põnevaid näitusi.

6. ja 16. mail
kell 18.45-21.00 leiavad aset linnulauluõhtud. Linnuretke juhib ja laululinde tutvustab harrastusornitoloog Peep Veedla. Vajalik on eelregistreerimine.

15. mail Tallinna Päeva raames avatakse ninasarvikuaedik ning tutvustatakse külastajatele noori ninasarvikuid.

22.-26. maini saab Illu kohviku terrassil näha kevadseeni – nii neid, mis pakuvad silmarõõmu, kui neid, mida võib patta panna.

28. maist kuni 11. juulini saab osaleda juba varasematest aastatest ülipopulaarsetel hilisõhtustel ekskursioonidel loomaaias. Ekskursioonid toimuvad nii eesti kui vene keeles. Pileteid müügil alates 2. maist.

1. juunil, lastekaitsepäeval avatakse laste loomaaed ning korraldatakse koos partneritega üritusi igale vanuseaastmele.

26. juunil aga on ülitähtis sündmus – loomaaed tähistab oma 30. aastat Veskimetsas. Huvilised saavad uudistada uusi ekspositsioone ning kuulda kogenud giidide lugusid loomadest.

Augustikuus tähistab Tallinna Loomaaed oma järjekordset sünnipäeva. Mis 25. augustil täpsemalt toimub, sellega saab suve jooksul tutvuda loomaaia koduleheküljel.

Augustikuus tasub loomaaeda tulla ka kõigil nendel, kes armastavad kammermuusikat. Kolmel augustiõhtul saab kuulata kaunist keelpillimuusikat.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv