Fotonäituse ZoFo 2014 avamine ja loodusfoto loeng loomaaias

22.01.2015
Kolmapäeval, 28. jaanuaril kell 17.00 avatakse Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses fotonäitus ZoFo 2014, kus näeb põnevat valikut Tallinna loomaaia 75. sünnipäeva fotovõistluse töödest.

Kell 17.30 algab auditooriumis loodusteemaline fotograafialoeng “Minu erilised ajahetked Eesti looduses” Jarek Jõepera esituses, kes on juba kakskümmend aastat töötanud pressi-, spordi-, reklaami- ja loodusfotograafina.

Tallinna loomaaia, Fotoluksi ja Õhtulehe korraldatud fotokonkurss möödunud suvel meelitas inimesi avastama ja pildile jäädvustama huvitavaid hetki loomaaia 89 hektaril. Konkursile laekus 1726 tööd 875 osavõtjalt. Fotodele on jäänud kaslased, sõralised, paksunahalised, röövlinnud, mitmed sisalikud jt. Igal pildil on lühike infolõik liigi kohta, tema koht CITESi (Loodusliku loomastiku ja taimestiku ohustatud liikidega rahvusvahelise kauplemise konventsioon) regulatsioonis ja paigutus IUCNi (Rahvusvaheline Looduskaitseliit) punases nimistus.

ZoFo 2014 on rändnäitus eesti, vene ja ingliskeelse infoga, mis aitab mõista loomaaedade tähtsust – need ei ole üksnes meeldivad ajaveetmiskohad, vaid neil on täita tähtis roll maailma elurikkuse säilitamisel ja taastamisel.
Ootame kõiki, nii kogenud tegijaid kui ka algajaid huvilisi! Õpilasi registreeritakse avatavasse loodusfoto ringi. Osavõtt loodusfoto õhtust on tasuta.

Palume teatada oma tulekust e-posti aadressil briti.klimberg@tallinnzoo.ee
Loomaaia keskkonnahariduskeskus asub loomaaia Õismäe-poolses väravas aadressiga Ehitajate tee 150.
Täpsem info www.loomaaed.ee

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv