Kontseptualisti argipäev - Tiina-Maria Aalto avatud ateljee Tampere majas

10.11.2015
Soome kontseptualist ja akvarellikunstnik Tiina-Maria Aalto avab oma ateljee uksed Tampere Majas kolmapäeval, 11.novembril kell 17.

Aalto on Tartu Artist in Residence kunstnik ning tema tööde ja tegemistega saab tutvuda iga päev 12.–22.11.2015 kell 9.-18.

Tampere Maja galerii on avatud iga päev kell 9-18-ni aadressil Jaani 4, Tartu. Näituse külastamine on tasuta. Tere tulemast!

Aalto tegeleb ühiskondlike teemadega, näiteks kommertslikkuse kritiseerimine. „Soovin osaleda ühiskonna diskussioonis. Aga sellisest töötamise lähtekohast hoolimata soovin, et vaatajale jääks ruumi oma tõlgenduste jaoks. Selle pärast püüan Tartu perioodi jooksul töötata veelgi abstraktsemalt ja leida midagi täiesti uut selles imepärases linnas,“ arutleb kunstnik.

Tiina-Maria Aalto on lõpetanud Turu Kunstiakadeemia 2012.aastal. Tema teosed on olnud üleval mh Soome fotograafiamuuseumis ning Prantsusmaal. Eelmine Aalto näitus Helsingis Galleria Saimas sai palju positiivset tagasisidet. Aalto joonistusi oli näha ka IHME 2015 nüüdiskunsti festivalil.

www.aaltotiinamaria.com

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv