Kalevite Kange Rahvas

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Kalevite Kange Rahvas / Tutvustus

Eesti viikingiaeg on ääretult põnev etapp meie maa ajaloos. Selle aja tundmaõppimine on kui lõbus ja mitmekülgne seiklus, mis viib mööda senikäimata radu uute avastuste poole.

Klubi sees
Kalevite Kange Rahvas leiab, et parim viis ajaloo tundmaõppimiseks on vahetu kogemus. Selleks pakuvad häid võimalusi rollimäng ja ajaloo taaskehastamine. Me uurime muinasaegset eluolu, nii tavaelulist kui ka sõjalist. Klubi liige valib järeleproovimise ajal enesele viikingiaegse tegelase, keda hiljem klubis kehastada. Samuti soetab klubi liige enesele muinasaegsed tarbeesemed, riietuse, sõdalased ka relvastuse. Tarbeesemete ja ehete, riiete ja turviste valmistamiseks korraldame ühiseid töö- ja õpitube, kus klubi kogenud liikmed ja ka väljastpoolt klubi kaasatud eksperdid oma teadmisi jagavad.

On klubi liige valinud sõdalast kehastada, tuleb tal osaleda muinasvõitluse treeningutes ja järeleproovimise aja möödudes sooritada võitluseksam.

2 korda aastas korraldab Kalevite Kange Rahvas oma liikmetele matka muinasaega. Võetakse kaasa tarvilik kraam, minnakse ja ollakse paar päeva ürglooduses, õpitakse muistset laagrielu, looduses toimetulekut.

Väljapoole
Klubi siseüritustele lisaks korraldame erinevaid avalikke üritusi. Neist suurimad ja tuntuimad on Muistse Maailma Pidu elik Mütofest ja lahingrollimäng "Jüriöö Ülestõus".

Koostöös Jõgevamaa ja Eesti Metsaseltsi, erinevate rollimängu ja ajaloo taaskehastusorganisatsioonidega oleme aidanud kaasa Kassinurme Muinasmaa teemapargi tekkele ja arengule Kassinurme mägedes Jõgevamaal.

Aastast 2009 alates oleme teinud tihedat koostööd teemapargiga Viikingite küla, kus oleme pakkunud temaatilist meelelahutust paljudele gruppidele, noortele ja vanadele, koolidele ja lasteaedadele, firmadele ja asutustele.

Kalevite Kange Rahvas / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega