Reisima.net avas online reisipoe

20.04.2009
Reisima.net avas 20.04 uue ja Eestis ainulaadse reisipoe, kus kliendid saavad 24 tundi päevas, 7 päeva nädalas valida Digistar Group OÜ soodsaimate reisipakettide hulgast sobiva ning selle koheselt pangalinkidega tasudes ka välja osta. E-poodi on valitud parimad pakkumised ning kõiki pakette onsaada piiratud arvul.

Uues kaupluses on pidevalt müügis 15-25 erinevat reisipaketti. Pakutakse vaid kõige odavamaid ja parimaid reisipakette, nädalapikkuste soojamaareiside hinnad algavad 2900st kroonist.

Põhihinna sees olevatele reisidele saab juurde valida ka erinevaid lisasid nagu toitlustus hotellis, lisapagas või lennujaamatransfeerid. Soodustused on lastele ning imikutele.

Uus e-pood aitab tänapäeva kiires elutempos hoida kokku nii klientide aega kui tööjõukulusid, enam ei pea soovija ootama tunde/päevi reisipakkumisi, kõik vajalik info on paketi juures olemas.

Lisaküsimusi saab esitada reaalajas Skype kaudu ja ka telefoni teel.

Digistar Group OÜ juhataja Tanel Soa usub e-poe edusse: "Üldine kaupade ja teenuste müük internetis kasvab pidevalt. Hetkel on võimalik pangalinkide ning krediitkaartidega osta juba lennuki-, laeva- ja bussipileteid, miks mitte siis ka terveid reisipakette. Loodame jõuda sinnamaani, et pool meie reisipakettide müügist toimub läbi online kaupluse. Meie teada teist sarnast reisipoodi Eestis hetkel ei ole."

Reisima.net e-pood asub aadressil www.reisima.eu/shop, kauplusest ostmiseks tuleb registreeruda. Valitud reiside eest saab tasuda SEB ning Swedbank'i pangalingiga või arvega.

Digistar Group OÜ kaubamärk Reisima.net on loodud 2008 a. alguses. Firma eesmärk on

pakkuda eelkõige individuaalreisijale võimalust odavalt reisimiseks, kasutades reisipakettides palju odavlennufirmade liinilende ning pakkudes öömaja apartmenthotellides ja hostelites.

Odavreiside kõrvalt osutatakse ka kõikvõimalikke teisi reisiteenuseid. Enamik reisidest ja piletitest müüakse interneti teel, kuigi hiljuti avati ka kontor Viljandis aadressil Jakobsoni 11.

Lisainfo:
Tanel Soa
Juhatuse esimees
Digistar Group OÜ
reisima.net
+372 565 68301
tanel@reisima.net

Koostaja:
Linda Ilmjärv
linda@reisima.net

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv