Rakvere spordikilva esikohad rändasid pealinna

22.03.2010
Laupäeval Rakvere spordihallis toimunud Eesti spordikilva karikasarja viiendast etapist võttis osa 20 paari ja 35 üksikmängijat.

Paaridest võitsid Mati Räli ja Jevgeni Nurmla Tallinnast, kes kogusid 43 punkti 80 võimalikust. Teine koht läks samuti pealinna meestele Ants Põldojale ja Marko Siilile 38 punktiga, kolmanda koha jätsid Lääne-Virumaale Kadrina mehed Urmas Hinno ja Madis Replik 35 punktiga.

Individuaalmängus oli parim Urmas Oljum Tallinnast 51 punktiga 80st. Teise koha sai Mati Räli (47) ja kolmanda Eesti spordimuuseumi teadur Rait Männik Tartust (43).
Kahe mängu kokkuvõttes krooniti seekord parimaks sporditeadjaks Mati Räli.

Paarismängus koos poja Matisega napilt neljandaks jäänud Urmas Song Kilingi-Nõmmelt ütles, et mäng oli raske, kuid huvitav. "Päris palju oli selliseid küsimusi, mis ei põhinenud pelgalt mingi fakti teadmisel ja mille kallal oli võimalik ka mõtelda," kiitis Song.

Mängu üks küsimuste autoreid Andres Pulver ütles, et tagasiside oli positiivne ja Rakverre soovitakse spordimängu tulla mängima ka järgmisel aastal. "Osavõtt jäi oodatust ehk pisut tagasihoidlikumaks, kuid majanduslangus annab tunda ka mälumängu populaarsusele ja teistelgi mälumängudel on tavapärasest vähem osalisi," sõnas Pulver.

Spordikilva karikasarja etappi Rakveres korraldasid Rakvere Spordikeskus ja MTÜ Rakvere Mäluprojekt. Auhinnalauda rikastasid Rakvere lihakombinaat, Aqva Hotel & Spa, Kuma, Põhjakeskus, Eesti Olümpiakomitee, Eesti Jalgpalli Liit, Eesti Korvpalliliit, Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Võrkpalli Liit, Lääne-Virumaa Spordiliit, BC Rakvere Tarvas, ajakiri Basketball, Rakvere kergejõustikuklubi ViKe ja Rakvere linnavalitsus.


Rakvere Spordikeskus
Kastani 12, 44307 Rakvere
tel: +372 327 8200
fax: +372 327 8201
e-post: info@rakverespordikeskus
http://www.rakverespordikeskus.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv