Teatrisuvi toob Rakvere spordikeskusesse elamusi

15.04.2010
Rakvere Teater avalikustas kolmapäeval oma suveplaanid, mille hulka kuulub rohkem kui 50 etendust, 20 lavastust ja 100 esinejat. Kultuurisuve rikastavate sündmustega on seotud samuti Rakvere Spordikeskus.

Nimelt jõuab teatri ja spordikeskuse koostöös teatrisõpradeni üks kolmest suvelavastusest, mida hakatakse mängima Kalevi hallis (Võimla 1) ehk nn Spordikirikus ning 11. rahvusvaheline teatrifestival Baltoscandal, mille etenduste üheks toimumispaigaks on Rahu hall (Rahu 17a).

Rakvere Teatri Suve suurprojektina esietendub 17. juunil Urmas Lennuki kirjutatud ja Üllar Saaremäe lavastatud kontsertetendus "Kadunud tsirkus". Muusikalise muinasloo peaosi mängivad Tõnis Mägi ja Bonzo, teistes rollides näeme Peeter Tammearu, Kärt Johansoni, Liisa Aibelit, Alo Kurvitsat, Mait Trinki ja teisi.

Vaatemänguline, muusikaline ja siiras retk viib vaatajad lapsepõlve väntorelimaailma, kus korraga võib mõista maailma kõiki keeli. Lavastust mängitakse ainult sel suvel 17. juunist 10. juulini Rakvere Spordikirikus.

Rahvusvaheline teatrifestival Baltoscandal toob 7.-10. juulini Rakverre Euroopa uuenduslikku ja huvitavat teatrit. Juba 11. korda toimuvale festivalile on tulemas mitmed teatri- ja tantsumaastiku tipptegijaid. Programm avalikustatakse 3. mai pressikonverentsil, samal päeval kui Rakveres toimub ka eelmisel Baltoscandalil esinenud Jo Stromgren Kompani maailmaesietendus The Experiment.

Kogu Rakvere Teatri Suve programmi leiab aadressilt http://rakvereteater.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=578&Itemid=217.

Rakvere Teatri suvelavastuste piletid on nüüd müügil, kuni 16. maini on suvelavastuste piletid eelmüügihinnaga 195 ja 170 krooni (soodushind kehtib üli(õpilastele), pensionäridele, Kaduviku kaardi omanikele, gruppidele alates 10 inimesest ja vähemalt ühe pileti ostmisel kahele suvelavastusele), alates 17. maist 225 ja 195 krooni.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv