Paide Kultuurikeskuses avatakse näitus „Rõõm värvidest“

29.10.2010
Paide Kultuurikeskuse jalutuskoridorides avatakse 29. oktoobril kell 16:00 Viljandi Puuetega Noorte Kunstiringi tööde näitus „RÕÕM VÄRVIDEST“.

Viljandi puuetega noored on tegutsenud juba 14 aastat. Selle aja jooksul on ring korraldanud mitmeid näitusi Viljandis ning teistes Eesti linnades. Ka Paide Vallitornis on toimunud üks näitus. Osaletud on Eesti puuetega inimeste ühisnäitustel Paides, Tartus, Tallinnas ja Saaremaal. Möödunud aastal toimus ühe ringiliikme Toivo Tuudelepa personaalnäitus Tallinnas Kullo galeriis ning Pirita Sotsiaalkeskuses. Selle aasta aprillis toimus Tallinnas Meditsiini Muuseumis Toivo Tuudelepa ja Urmas Õunapi näitus koos Soome puuetega inimestega.

Viljandi puuetega noored on osa võtnud rahvusvahelistest puuetega inimeste näitustest Riias, Stockholmis, Tiranas, Moskvas, Peterburis, Helsingis ning Tallinnas. Kohe novembri alguses saadame 5 tööd Moskvasse rahvusvahelisele puuetega inimeste festivalile FESTNAIVE 2010. Paide Kultuurikeskuses on välja pandud viimaste aastate tööd. Maalidel kujutatu on hästi värvirõõmus. Tehnikatest on kasutatud akrüüli, õlipastelli, kuivpastelli ja markerit.

Näitusel osaleb 6 Viljandi puuetega noort: Riina Mahlapuu, Ivar Merila, Berit Peedu, Toivo Tuudelepp, Katrin Voll ja Urmas Õunap.

Loodame, et tunnete rõõmu värvirõõmsatest südamega loodud maalidest. Ringijuhendaja- õpetaja on Malle Saarelaid.

Kõik huvilised on oodatud avamisele.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv